torstai 4. joulukuuta 2014

Miltä meillä näyttää nyt?

Talosta on ollut tosi paljon ulkokuvia täällä blogissa, mutta sisäkuvat ovat jääneet vähän paitsioon. Hyviä kuvia on tosi vaikea saada, kun illat pimenee niin aikaisin. Eilen oli aurinkoinen päivä ja otin kerrankin kunnon kameran mukaan, joten tässä pari otosta.

Tarkkasilmäisimmät varmaan huomaavat kuvista, että olemme levyttäneet melko paljon harkkoseinistä ohuella kipsilevyllä. Tämä johtuu siitä, että haluamme välttää pahimmat halkeamat, joita voisi syntyä paikkoihin, joissa esim. seinä vaihtuu välipohjaksi tai teräspilariksi. Tämä levytys oli suht helppo juttu tehdä: 6mm kipsilevyä saneerauslaastilla kiinni harkkopintaan ja lopuksi saumat viistetään mattopuukolla tasoituksia varten auki.

Korkean tilan sekä yläaulan katto jää tasoitusten ajaksi koolauksille, koska akustiikkalevyt kiinnitetään vasta, kun muut pinnat ovat valmiit. Tasoitustyöt ovat määrässä alkaa ikkunasmyygien teolla muutaman viikon sisällä. Itse aloittelen pikkuhiljaa vesieristyksiä praimeroimalla seinäpintoja.
Yläaula kohti portaikkoa
Yläaula kohti kylpyhuoneen ovea
Yläaulasta näkymä terasseille

4 kommenttia:

  1. Vau, hienolta jo näyttää! Meillä ikkunoiden valinta pian edessä, tekisitkö tarkempaa juttua ja kuvitusta lähemmin noista teidän ikkunavalinnoista? Eikös teille tullut myös liukuoviakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin hyvin tehdä ikkunoista juttua jossain vaiheessa :) Meidän liukuovet ovat jo ties kuinka monetta viikkoa myöhässä, joten siksi en ole noita hirveästi viitsinyt vielä mainostaa ;)

      Poista
  2. Oi, niin hienoa, niin hienoa <3

    VastaaPoista