YHTEISTYÖSSÄ

Tälle sivulle lisäämme projektissa mukana olevien tahojen yhteystietoja ja kerromme mielellämme kokemuksiamme heidän toiminnastaan.

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä projektimme tiimoilta, laita sähköpostia blogivillasundeck@gmail.com

ARKKITEHTI JA PÄÄSUUNNITTELIJA

Plusarkkitehdit Oy
Jani Lahti, arkkitehti SAFA, toimitusjohtaja
Kuortaneenkatu 5
00520 Helsinki

info@plusarkkitehdit.fi
www.plusarkkitehdit.fi 

Plusarkkitehdit valikoitui talomme suunnittelijaksi ammattitaitoisen ja asiantuntevan otteensa ansiosta. Aiemmat referenssit painoivat myös vaakakupissa.

BETONIELEMENTTITOIMITUS JA -ASENNUS

Potius Oy
Koskelontie 14 A 3
02920 Espoo

www.potius.fi

Potius Oy valikoitui talomme betonielementtitoimituksesta ja -asennuksesta vastaavaksi tahoksi, koska heiltä saimme hyvää ja ammattimaista asiakaspalvelua sekä rakenneteknisesti pitkälle mietityn kokonaisratkaisun.

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Tom Allen Oy
Hitsaajantie 10
06450 Porvoo

info@tomallen.fi
www.tomallen.fi

Tom Allen Oy vakuutti meidät erityisesti hyvällä palvelulla tarjousvaiheessa. Lisäksi heidän sopimusehtonsa olivat selvästi paremmat kuin kilpailijoilla niin maksu- kuin takuuehtojen suhteen.

ULKOPOREALLAS

Poreisiin.fi
Laastikuja 1
01720 Vantaa

info@poreisiin.fi
www.poreisiin.fi

Poreisiin.fi tarjosi meille loistavaa asiakaspalvelua ja laadukkaan tuotteen jo vuonna 2007, kun ostimme altaan edelliseen kotiimme. Miksipä siis vaihtaa hyväksi todettua toimittajaa?

AUDIOJÄRJESTELMÄ

CET group
info@cetgroup.fi
www.cetgroup.fi

Alusta asti oli selvää, että laitamme Villa Sundeckiin musiikkia varten audiojärjestelmän. CET groupin kautta saimme haluamamme Bowers&Wilkinsin kaiuttimet ja aktiivisen asiakaspalvelun siihen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti