lauantai 20. joulukuuta 2014

Laattaa pintaan

Sisätasoitusten ohella meillä on nyt aloitettu myös laatoitustyot. Sekä kodinhoitohuoneen että 2.kerroksen kylpyhuoneen seinät ovat saaneet pintaansa jo laattaa. Kodinhoitohuoneeseen tuli lopulta 10x20 cm kokoista kiiltävää valkoista fasettihiottua laattaa tiililadonnalla. Kirjoittelin toukokuussa kodinhoitohuoneen tulevasta sisustuksesta ja toistaiseksi ollaan pysytty suunnitelmassa. Puustellin tilaukseen on vahvistettu keltaiset ovet mustilla kahvoilla, seinään tuli ns. metrolaattaa ja lattiasta tulee harmaa.
2.kerroksen kylpyhuoneeseen tulee 1 tehosteseinä italialaisella 60x60 cm Betontech Grey -laatalla. Tämä seinä olikin jo yli puoleen väliin saakka laatoitettu, kun piipahdettiin tänään työmaalla ja kyllä se vaan oli hieno! Muut kylppärin seinät tulee 30x60 kiiltävällä valkoisella laatalla. Tämä tyyli toistuu jokaisen kerroksen vessassa. Saunaosaston pesutilat tulevat olemaan kauttaaltaan tätä samaa Betontechiä.

Bongasin Betontech-laatan taannoin Moderni talo -blogista, kun haeskelin isoa betonia muistuttavaa laattaa. Meille laatat toimitti Jyväskylän Laatta Leevi, jonne sattumalta eksyin yhdellä anoppilavisiitillä. Heille ei ollut mikään ongelma toimittaa laattoja Kirkkonummelle, joten homma oli sillä selvä. Sain heiltä todella hyvää palvelua ja hinnoittelukin oli varmasti kohdillaan. Pisteet Laatta Leeville siis!

P.S. Kävin kysymässä tätä laattaa myös paikalliselta myyjältä, joka ei koskaan saanut edes tarjousta tehtyä...

2 kommenttia:

  1. Iso laatta näyttää tosi hyvältä. Harmi, ettei törmätty joulunaikaan. No kesällä onkin sitten jo valista pintaa. Seuraan täältä blogin puolelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi tosiaan, ettei nähty! Me ollaan kyllä pidetty joulun yli täysi raksaustauko eli en ole reiluun kahteen viikkoon ollut hommissa kertaakaan :) Kesällä kun tulette taas, niin meidän pitäisikin jo olla muutettu (koputan puuta). Eli näemme sitten silloin!

      Poista