keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Shopping, shopping

Tämä postaus on aivan turhaa hömppää ja höttöä, aivot narikkaan ja silleen. Varoitan jo ennakkoon ;)

Kovan rakentamisen lomassa on kiva välillä käydä shoppailemassa. Kaikki naisethan shoppailusta tykkää, eikö? Itselläni oli jopa ihan oikea tarve taustalla eli tiesin, mitä hain. Hirveän pitkää shoppailukierrosta en kuitenkaan jaksanut tehdä: heti ensimmäisestä liikkeestä löytyi oikein sopiva setti. Värityskin oli mieleinen, mustaa ja turkoosin vihreää, vähän niinkuin meidän blogissa. Sitten vielä hintojen tarkistus ja avot, kaupat tuli!

Potiuksen betonielementit vaviskaa - täältä tulen minä ja tuliterä Makitan akkuporavasara!!! :D
Poravasaran lisäksi ostimme uuden ruuvinvääntimen, joka pelittää samoilla akuilla.

4 kommenttia:

 1. kivitalorakentajan paras ostos on kunnon poravasara! On muutamat reiät ja piikkaukset tullu jo nakerreltua
  -sami rintawillasta

  VastaaPoista
 2. No tuo on kyllä täysin totta! :D Hetkellisesti tuli jo siporexia ikävä, kun jouduin hieman yllättäen tekemään reiän meidän HB-harkkoseinään. Poraa ei siinä vaiheessa ollut, joten taltta ja vasara kauniiseen käteen. Tovin jos toisenkin nakuttelin ja sain tehtyä sähköjohtoa varten reiän. Tällä uudella Makitalla homma olisi ollut hetkessä ohi.

  Taidankin tänään pelkästä poraamisen riemusta rei'ittää meidän elementit reikäjuustoksi ;)

  VastaaPoista
 3. :) Vielä kun niihin saisi terän joka menisi betonin ohella läpi myös elementin sisällä olevista raudotteista. Välipohjaan kun porailin vesijohtoja varten reikiä, oli muutamassa paikassa ihan työn takana löytää kohta josta 25mm terä menisi läpi kun oli 10mm harjateräksiä vastassa vähän turhan tiheään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin muutama viikko sitten K-raudasta betoniterän, joka oli hieman kalliimpi kuin toinen vastaava, mutta se kuulemma ei olisi ihan niin kranttu, vaikka vastaa tulisi terästäkin. Timpuri mielestäni sanoi, että hienosti upposi, vaikka elementin teräs tulikin vastaan. Kannattaa kysäistä!

   Poista