maanantai 26. toukokuuta 2014

Peukaloita pyöritellen

Tällä hetkellä on hieman otsikon mukaiset tunnelmat. Niin paljon tekisi mieli tehdä, muttei oikein voi tehdä mitään. LVI-suunnittelija piirtää, sähkösuunnittelija myös, rakennesuunnittelija varmaan kanssa ja arkkitehtikin on siirtymässä työpiirrosten pariin. Mitäs minä itse piirtäisin? Onneks meillä on luvassa tässä välissä pieni lomareissu, niin on sentään jotain ohjelmaa tiedossa.

Ikkunatarjouksia on saapunut edelleen puhdas nolla. Huomenna tulee kuluneeksi 2 viikkoa siitä, kun lähetin tarjouspyynnöt. Toki välissä on selvinnyt kaikenlaista - voit lukea tarkemmin edellisen postauksen kommenteista.

Ai niin, arkkitehtimme neuvotteli kuntaan päin viime viikolla ja sai kuulla, että seuraava lupien käsittelypäivä on 30.kesäkuuta eli odotamme tuota päivää kuin kuuta nousevaa. Ei edes uskalla ajatella, että mistä jos lupaa ei tuolloin saada...

7 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä käsitellään lupia harvoin! Meillä "naapurissa" kun on kokouksia kerran viikossa niin oli paljon useammin jännitettävää :) Kesäkuun jälkeen käsittelijöillä onkin varmaan kesäloma, joten pidetään peukkuja että saatte silloin luvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä suoraan sanottuna ymmärrä, miten tällaiseen vuodenaikaan voi olla noin harvoin lupakäsittelyjä, mutta kai se johtuu rakennusvalvonnan rerurssipulasta yms. täällä Kirkkonummella :/

   Poista
 2. Meille saapui Espoon Rakennusvalvonnasta lupa myönnettynä tänään. Käsittelyaika oli reilu 2kk. Toivottavasti teilläkin paperityöt piakkoin sallivat lähteä toden teolla liikkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea luvasta! :) Olen kuullut ja luullut, että Espoossa lupia saisi kuukaudessa, muttei näemmä sitten sielläkään.

   Poista
 3. Kylla se lupa sielta seuraavasta kokouksesta tulee, jollei Ilkalla ole suurempia moittimisen aiheita. Saimme itse luvan lahes naapuritontille (keskuskortteliin) kesan korvilla 2013 ja hakemisesta myontoon meni n. 7 vkoa. Ainoa rajoite voivat olla kunnan lomautukset, jotka ilmeisesti ajoittuvat juuri kesalle.
  Hauska seurata teidan rakentamista nain blogin valityksella, kun itse rakennamme taalta kaukaa maailmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uskon luomisesta! Ollaan kyllä ennakkoon varmisteltu, että kaiken pitäisi olla ok, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

   Koskas teidän on määrä tulla sieltä lämmöstä takaisin Suomeen ja uuteen kotiin? Kiva, että olet löytänyt meidän blogiin - tullaan varmasti tapaamaan jonain päivänä :)

   Poista
  2. Nähdään varmasti kesällä. Muu perhe tulee Suomeen jo juhannuksen tienoilla ja itsekin viikkoa myöhemmin. Tosin vain lomalle, mutta ihana tulla. Tänään meillä on kannettu kamat taloon sisään ;)

   Poista