torstai 29. toukokuuta 2014

Edistysaskeleita & päätöksiä

Edellisen postauksen jälkeen alkoikin heti taas tapahtua. Tiistaiaamuna kävimme Puustellissa ja palaverin päätteeksi laitettiin nimet papereihin. Meille tulee siis se superhyperihana hiilenmusta harjattu mäntyviiluovi keittiöön ja tällä hetkellä sama ovi on suunniteltu myös kaikkiin vessoihin. Lisäksi otamme Puustellista kahden makuuhuoneen kaapistot sekä kodinhoitohuoneen kalusteet.

Keskiviikkoaamuna olin sähkösuunnittelupalaverissa Terawattin luona. Kävimme läpi luonnoksia, jotka sain maanantaina katsottavaksi. Koska emme ole palkanneet erikseen valaistussuunnittelijaa, joudumme itse miettimään tuota puolta melko paljon. Onneksi on olemassa netti ja edellisestä talosta olevat kokemukset - näiden kahden kombinaatiolla uskon pystyväni suunnittelemaan meille toimivan valaistuksen.

Ikkunatarjouksia on tullut nyt 3 eli enää uupuu 2. Tällä hetkellä noista kolmesta tarjouksesta ainoastaan 1 vastaa täysin meidän tarpeisiin eli voihan olla, että valinta tulee lopulta olemaan hyvinkin helppo. Samalla laitoin menemään tarjouspyynnöt talon ulko-ovista. Oveksi olen suunnitellut Kaskipuun mallistosta Koutaa.
Kuva lainattu Kaskipuu.fi

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta tuo teidän keittiö! Pitkään haaveilin mustista ovista, mutta päädyin kuitenkin jänistämään viime hetkellä ja meille tulee valkoiset. Onko teille kuvia jo keittiöstä, olisi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 2. Puustellin musta viilu on kyllä kaunis :) Mielenkiintoa löytyy myös teidän keittiökuviin, kivaa nähdä välillä muitakin kuin valkoisia keittiöitä. Meille tulee myös Puustellin musta keittiö, mattamustalla vetimettömällä ovella ja yhdessä koivuviiluisten yläkaappien kanssa. www.tillinraksa.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 3. Kuvat tummasta keittiöstä on koneella pelkkää mustaa mössöä eli niistä ei hirveästi ole iloa :/ En siis aikonut niitä edes yrittää laittaa tänne blogiin, kun en niistä itsekään ruudulla saa mitään irti. Sinänsä harmi, koska tuota olisi kiva päästä fiilistelemään :)

  VastaaPoista
 4. Oi upea tuo ulko-ovivalinta. Täällä myös yksi joka mietti mustaa keittiötä, mutta päätyi kuitenkin valkoiseen, joten kiva nähdä niitä mustia toteutuksia.

  VastaaPoista