torstai 27. maaliskuuta 2014

Mustaa vai valkoista

Sama kysymys lienee tapetilla jokaisella modernin tyylin rakentajalla jossain vaiheessa projektia. Itse mietin tuota tällä hetkellä lähinnä keittiön suhteen. Ollaan 2 keittiötä ehditty rakentaa/remontoida yhdessä ja ne molemmat ovat olleet pääosin valkoisia, joten ehkä siksikin tumma keittiö houkuttelee kovasti. Jos olet vilkaissut keräämiäni keittiökuvia Pinterestistä, niin niistä käy Villa Sundeckin tulevan keittiön muotokieli aika lailla hyvin ilmi. Mutta sitten on se väritys - tummaa vai vaaleaa.

Alla olevassa HTH:n keittiössä on kaikki kaapistot tummia, mutta vaaleat seinät keventävät yleisilmettä selvästi. Tämä kuva on "kummitellut" mielessäni jo muutaman vuoden - siinä on monta asiaa just eikä melkein.
Kuva lainattu sivustolta hth-keittio.fi
Kaikkien uudesta keittiöstä haaveilevien tai sitä suunnittelevien kannattaa olla lähipäivinä liikkeellä, koska tulevana viikonloppuna järjestetään suomalaisten keittiöiden kansallinen suurnäyttely. Ainakin Domus Keittiö, Topi-Keittiö ja Keittiömaailma ovat mukana tässä tapahtumassa. Liikekohtaiset näyttelyajat ja paikat löytyvät jokaisen valmistajan omilta sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti