tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kun mä en nyt voi sulle kellariksi muuttua

Eipä mennyt hommat ihan niinkuin Strömsössä. Talon luonnokset saivat kunnasta ei toivotun vastaanoton eli kellaria ei tulla hyväksymään kokonaisuudessaan kellariksi. Näin ollen suunnitelmat menevät ainakin osittain uusiksi. Arkkitehtimme joutuu siis hieromaan älynystyröitään tilaratkaisun osalta vielä kertaalleen ja minä löin tarjouspyyntökierrokset siksi aikaa jäihin. Ja mikäs tässä lyödessä, kun taivaaltakin tulee lunta ja jäätä kuin esterin pepusta.
"Taiteilijan" näkemys kellarin tulkinnasta.
P.S. Jos tekstistä paistaa rivien välistä pieni sarkasmi, niin se kertoo hyvin tämän hetken tunnelmista. Elämä on.

8 kommenttia:

 1. Harmillista! Kovasti tsemppiä uusien ratkaisujen löytymiseen. Eiköhän ne kuitenkin synny ajan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista kyllä, etenkin siksi, kun tässä ehti taas tuhlaantua viikko tai pari hyvää aikaa. Uskon silti 110%:sti, että meidän arkkitehti taikoo meille entistä ehommat suunnitelmat :)

   Poista
 2. Voi, tsemppiä teille! Lopputuloksesta tulee vielä parempi, toivotaan niin! Meidän arkkitehti sanoi viisaasti, että "you must kill your baby", kun itkin parven poispyyhkimistä suunnitelmista. En tiedä onko meillä lopputulos parempi, mutta parvea meillä ei kuitenkaan ole :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa käydä niin, että joudutaan tekemään jotain sellaista, mitä ei alunperin haluttu eli korkea tila olohuoneesta. Arkkitehtikaan ei tästä ole innostunut, mutta näyttää siltä, ettei ole vaihtoehtoja.

   Poista
 3. Voi ei, tsemppiä kovasti!!! Pidetään peukkuja että hyvä ratkaisu löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään lähti uudet luonnokset kuntaan ja nyt pidetään todellakin, todellakin, todellakin peukkuja!

   Poista
 4. Tuo on niin tyypillistä! Höh ja pöh! Meillä Vantaan rakennusvirasto puuttu ikkunoiden kokoon. Lattiatasosta alkavat ikkunat kuulemma eivät sopineet alueen arkitehtuuriin... Nostettiin ikkunoita 30 cm lattiasta ja läpi meni. Isoa ikkunapintaa meille kuitenkin jäi :)

  >> http://projekteistaisoin.blogspot.fi/2010/05/vastoinkaymisia-rakennusluvan-kanssa.html
  >> http://projekteistaisoin.blogspot.fi/2010/05/ikkunoiden-vertailua.html

  Jään mielenkiinnolla seuraamaan projektinne etenemistä! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkkitehti teki modauksia kuviin ja nyt odotellaan kommentteja kunnasta. Toivotaan, että meilläkin menisi nyt tämä uusi suunnitelma läpi :)

   Poista