maanantai 24. maaliskuuta 2014

LVI-suunnittelija plakkarissa

Edellisessä postauksessa kirjoittelin, että laitoin kaikki tarjouspyyntökierrokset jäihin siksi aikaa, että saamme talosta uudet, kunnassa varmasti hyväksyttävät luonnokset. Tänään kuitenkin ajattelin kysellä hieman lisää LVI-suunnitteluun liittyen. Kyselyt johtivat sitten lopulta siihen, että tein (mieheltä kysymättä) päätöksen palkata LämpöYkkönen meille LVI-suunnittelijaksi :) Osittain asiaan vaikutti se, että halusin saada jotain konkreettista ja "kättä pidempää" meidän projektiin, mutta myös se, että sain LämpöYkköseltä vastaukset kysymyksiini ja mielestäni hyvin selkeän tarjouksen kohtuullisen hintaan.

Viime perjantaina kävimme Vantaalla TaloTalossa tapaamassa Taloautomaatio.fi:n edustajaa, joka kertoi meille KNX:stä. Varsinaisen tarjouksen he laskevat meille sitten, kun (yllätys, yllätys) talon uudet luonnokset ovat hyväksytty kunnassa.

Viikonlopun aikana teimme tontilla hieman raivaustöitä eli lähinnä raahasimme katkottuja oksia kasoihin ja yritimme surkealla menestyksellä polttaa niitä. Mikään ei siis ole muuttunut kuluneessa kahdeksassa vuodessa - meistä ei edelleenkään ole pyromaaneiksi. Lauantaina sää olisi suosinut noita poltteluhommia ehkä paremmin, kun taas sunnuntaina tiputellut tihkusade vesitti meidän yritykset alkuunsa.
Pöllejä tarjolla halukkaille.
Ja sitten niistä uusista luonnoksista. Arkkitehti laittoi tänään rakennustarkastajalle kuvat, ja yritän huomenna soitella hänelle puhelinpäivystyksen aikaan. Pidetään siis peukut pystyssä ja toivotaan vihreää valoa!

4 kommenttia:

 1. Mekin päädyimme LVI-suunnittelun osalta samaan toimijaan: hyvä tarjous ja oikein asiallinen edustaja. Nyt pitäisi vain saada esitietolomakkeet täytettyä, niin pääsevät tositoimiin.

  Ja tsemppiä teille uusien luonnosten kanssa, toivottavasti pettymys vaihtuu pian iloksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitää saada noi uudet kuvat kuntoon, niin sitten päästään LVI-suunnittelun osalta etenemään. Toivotaan, että ollaan tehty hyvä valinta suunnittelijan osalta - Heatco taitaa olla se, joka nuo suunnitelmat varsinaisesti tekee. LämpöYkkönen vain jälleenmyy :)

   Poista
 2. Tekniikka-arkkitehtimme on palveluksessasi! Tekniikka-arkkitehti on rakentajan todellinen luottokumppani, joka ottaa kokonaisvastuun kotisi LVIS-tekniikan suunnittelusta.
  Tekniikka-arkkitehti laatii toiveidesi mukaiset suunnitelmat ja tekee niihin perustuvat pilkuntarkat LVIS-kustannuslaskennat alan ajanmukaisimmilla ja tarkimmilla ammattiohjelmilla. Luottokumppanisi varmistaa, että työt valmistuvat ajallaan, sovittujen kustannusten puitteissa – ja että työnjälki on aina ensiluokkaista. Tiedätkö, mitkä tekijät vaikuttavat rakentamisen laatuun? Energiavalvoja varmistaa laadukkaan rakentamistavan ja ehkäisee ennalta rakennuksen pilaantumisen aiheuttavat ongelmia. Energiavalvojan tavoitteena on varmistaa, että kotisi on mahdollisimman energiatehokas ja viihtyisä paikka hengähtää ja rentoutua. Energiavalvoja mittaa, etsii, paikallistaa ja raportoi rakentajien sekä LVIS-urakoitsijoiden tekemät virheet jo ennen kuin vahinko ehtii tapahtua. Energiavalvoja vastaa myös tiiviys- ja kosteusmittauksista sekä KVV- ja IV-työnjohdosta ja IV-säädöistä. Suomen LVIS-Suunnittelu on erinomainen strateginen yhteistyökumppani rakentajille, rakennusliikkeille ja rakennuttajille. Tarjoamme tehokkaita työkaluja ja kouriintuntuvaa hyödyllistä tietoutta LVI suunnittelu ja -töiden ostamiseen ja teettämiseen. Kertyvät säästöt kattavat helposti palveluistamme koituvat kustannukset. Hyödyntämällä palvelujamme ja asiantuntemustamme säästät silkkaa rahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on luonnollisesti LVI-suunnittelut ja -asennuksetkin jo tehty eli ei ihan osu enää tämä mainos oikeaan kohderyhmään ;)

   Poista