tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ensimmäiset tarjoukset

Tänään tipahti sähköiseen postilaatikkoon ensimmäinen tarjous maalämpöpumpusta kaivoineen lattialammityksen kera. Huomenna taas menen tapaamaan yhtä betonielementtitalotoimittajaa ja ensi viikolla yhteen taloautomaatiota toimittavaan yritykseen. Muutamasta paikasta on lisäksi tullut kuittaus tai tarkentavia kysymyksiä, mutta osasta ei ole kuulunut mitään. Pitänee laittaa joku huhuiluposti vielä perään siis.

Eilen soittelin yhdelle maaurakoitsijalle, joka on tehnyt alueella useammankin talon pohjat. Hän oli kovin innostuneen oloinen tulemaan hommiin myös meille, joten luulen, ettei ruveta tätä sen enempää kilpailuttamaan. Toivotaan, että ko. tekijän hintataso on kohtuullinen ;)

Nyt kun vielä saataisiin kunnan rakennustarkastajalta kommentti luonnoksiin, niin voitaisiin kohta laittaa rakennuslupaa hakuun. Ei muuta tällä kertaa!

1 kommentti:

  1. Me tehtiin pohjat ihan tuntihinnalla. Kaiponen oli kaivamassa ja homma sujui kyllä loistavasti. Kaikesta oli kuitit, tuntilaput ja homma tapahtui. Esim. jos sovittiin että seiskalta alkaa työt, Tero oli varttia vailla tontilla, kone lämpenemässä ja kun klo tuli 7 niin kauha alkoi hommiin. Jos päivällä huomattiin, ettei tarvita enää kuorma-autoja niin Tero iski viimeiset kuormat pojille päälle ja sanoi, että teidän osalta päivä loppui tähän. Ei tullut siis turhia tunteja siitä, että kuorma-autot odottaa tontilla.
    -Sami RintaWillasta

    VastaaPoista