tiistai 12. toukokuuta 2015

Täydellisen tuolin metsästys

Ollaan säästytty lähes kokonaan uusien huonekalujen hankkimiselta Villa SUNdeckiin. Vanha sohva sopi tänne kuin nenä päähän tai itse asiassa annoin jo arkkitehdille sohvan mitat suunnittelun pohjaksi. Valkoinen kiiltävä ruokapöytä toimii hyvin tässäkin talossa. Vierashuoneeseen rakennettiin juuri sängynrunko eurolavoista samoin kuin nuo ulkoterassien kalusteet. Eteiseen hankin Hayn Hee Lounge -tuolin, mutta muuten ei oikeastaan olla ostettu mitään.

Yksi asia, joka kuitenkin oli uudistamista vailla, oli ruokapöydän tuolit. Meillä on tällä hetkellä Bo Conceptin tuolit, jotka on hankittu Vepsäläiseltä vuonna 2004. Olen itse tehnyt tuoleihin uudet tummemmat päällyset ja periaatteessa ne ovat edelleen täysin kunnossa. Mutta, mutta. Ihastuin Kartellin Masters-tuoliin, mustana tietenkin. Kauniita muotoja, tietty klassikon maine ja muutenkin hieno tuoli. Mieheltä tuli melko suora tyrmäys - liikaa muotoja. Siispä jatkoin etsintää, kunnes tänään sen löysin. Musta on tämäkin tuoli ja muoto löytyy Mastersista. Varmaan helppo arvata - meille tulee Vitran DSR-tuolit <3 Nyt vaan odotellaan tovi, että ihanuudet saapuvat, mutta hyvää kannattaa odottaa, eikö?
Kuvasta poiketen meille tulee myös musta jalkaosa. Kuva lainattu Connox.com

4 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä niin mukavat istua, että en yhtään ihmettele niiden suosiota! Mustalla jalkaosalla en ole näitä nähnytkään, se kuulostaa sellaiselta että itsekin pitää ehkä tuo vaihtoehto tsekata :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tuo värikombinaatio oli uusi tuttavuus, kromijalkaa en meille halunnut, mutta tuo musta oli perfect! Kannattaa tsekata :)

   Poista
 2. Onnea tuolimetsästyksen päättymiseen. Sopivat varmasti mainiosti kun muotokieli on samanlaista kuin teidän porraskaiteissa :) Meillä seuraavat myös vanhat kalusteet mukana uuteen taloon. Pääosin tosin budjettisyistä :D uusitaan sitten vähitellen ja kun varaa on :) ja mulla ei muutenkaan ole niin selkeää visiota, että uskaltaisin kaikkea kerralla uusia ilman että on hetken nurkkia makustellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo muotokieli oli tosiaan ihan täydellinen noissa tuoleissa, kun miettii meidän kaiteita :)

   Tässä juuri otin ja pesin meidän vanhan sohvan päällyset ja sain näin nekin taas tietyllä tavalla ryhdistettyä. Budjettisyistä tosin itsekin olen pyrkinyt hyödyntämään vanhat kalusteet - tai sitten tekemään uusia eurolavoista :D

   Poista