tiistai 19. toukokuuta 2015

DIY: lavoista sängyn runko

Innostuttiin DIY-terassikalusteprojektista niin kovin, että päätettiin tehdä eurolavoista runko myös vierashuoneen sänkyyn. Kyseinen huone ehti toimia 1,5 kk yritykseni toimitilana, mutta koska tänään myin liiketoiminnan eteenpäin, saimme tilan täysillä vierashuoneeksi.

Runkoon tuli yhteensä 4 lavaa, jotka maalattiin valkoiseksi. Jalkopäästä runko on tasan 160 cm leveä ja toisesta päästä 240 cm. Näin syntyi samalla pienet yöpöytätasot molemmin puolin patjaa. Runkojen alle tuli Biltemasta ostettuja pyöriä, joilla saatiin sänkyyn riittävästi korkeutta. Alkuun mietimme, että laitamme lavoja 2 kerrosta päällekkäin, mutta se olisi ollut yksinkertaisesti liian raskas rakennelma.

Löysimme Ikeasta melko eleettömät yövalot, jotka sopivat kivasti kattolampun sekä tapetin tyyliin. Vierashuoneen seinässä on iki-ihana kestosuosikki, klassikoksikin tituleerattu Cole & Sonin Woods. Sängyn päälle pitää vielä hankkia hieman tyynyjä ja sitten alkaa olla valmista. Nyt ollaan varmaan saatu puuhastella tarpeeksi eurolavojen parissa! :D2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun joku osaa! Tämä(kin) on kyllä hieno. Meillä kaatopaikkakohtalon välttäneet lavat menivät niinkin design-käyttöön kuin jämälautojen alusiksi. Jospa ne sieltä joku päivä vielä nikkarointiin päätyvät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, näistä lavoista askartelu oli yllättävän helppoa :) Suosittelen kokeilemaan.

      Poista