keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Suomen kaunein koti?

Sain pari päivää sitten oikein mieluisaa sähköpostia, jossa kyseltiin meidän kiinnostusta hakea mukaan Suomen kaunein koti -ohjelmaan! Siis meidän talo televisioon? Jooooo, ei kun siis ei. Eihän tämä ole valmis vielä. Rappaus puuttuu, piha on täysin kesken ja vaikka mitä muuta. Näin ollen päädyin naputtelemaan tuotantoyhtiöön kohteliaan kiitos ein, vaikka oma ajatus jo juoksi hakemaan punaisen maton paikkaa ;) Eipä sillä, tuota kisaa ei olisi helppo voittaa, koska mukana on ollut aina toinen toistaan kauniimpia koteja ympäri Suomen. Joka tapauksessa tämä osoittaa jälleen kerran, että arkkitehtimme on onnistunut työssään, kun talo herätti mielenkiintoa myös tällaisen ohjelmaformaatin taholla :)

Villa Sundeckin toimivuus juhlienpitopaikkana pääsi tositestiin vappuna, kun meillä vieraili useampi pariskunta ja lapsia. Majoituspaikkoja löytyi toivotunlaisesti ja juhlintaa jatkettiin juuri valmistuneella lasitetulla terassilla myöhään yöhön. Kuvissa näkyvä kellarin iso terassi ei vielä päässyt käyttöön lukuunottamatta katoksen alta löytyvää poreammetta. Kylvyistä nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin!

8 kommenttia:

 1. Voi vitsi, tosi hieno sähköposti minusta! Mutta ymmärrän ettei keskeneräistä halua laittaa televisioon. Jospa vähän myöhemmin..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itse melkein ekstaasissa, kun sain tuon viestin :) Mutta sitten iski tajuntaan todellisuus, että keskenhän tuo vielä on. Jäädään siis odottelemaan aikaa parempaa ;)

   Poista
 2. Ehkä mahdollisuus vielä toistuu - sitä paitsi valmiina ja jo hetken asuttuna kodeissa tuppaa olemaan mielenkiintoista kerroksellisuutta, joka upouudesta puuttuu. Terassit on kyllä huikeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se sepä - itsekin mietin heti, että meillä on sisustus vielä niin kesken, että talo olisi varmasti katsojan mielestä tylsä. Ehkä joskus myöhemmin sitten :)

   Poista
 3. Wau! Mutta varmaan oikea ratkaisu odotella vielä. Kodit muotoutuvat vielä vuosia muuton jälkeen. Toisaalta, teidän talossa on kyllä niin paljon mahtavia yksityiskohtia, että eiköhän me saada siitä nauttia jossain vaiheessa ainakin jonkun sisustuslehden sivuilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä itsekin mietin, ettei tässä vielä olisi katsojille tarpeeksi pureskeltavaa. Moni asia ja esine hakee vielä paikkaansa.

   Poista
 4. Hieno juttu! Ehkä ensi vuonna?
  Upea tuo teidän terassi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä, katsotaan ;)

   Kiitos, tuolla terassilla voi järjestää vaikka tanssit :D

   Poista