keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Perinteinen muuton aiheuttama kaaos

Muuttolupa tulla heilahti viime torstaina ja perjantaina muuttomiehet roudasi suurimmat tavarat talolle. Itse saatiin muutto pakettiin eilen eli päivänä, jolloin vuokra-asunto piti luovuttaa pois. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Suurin urakka muutossa olikin ehkä tavaroiden keräily vanhasta asunnosta ja paikkojen siivous tyhjennyksen jälkeen. Uudessa kodissa tavarat ovat löytäneet yllättävän hyvin paikkansa, vaikka toki osa on vain sullottu varastoon odottamaan parempaa järjestelyä.

Tässä kuva juuri korkatusta Lämpömaan toimittamasta takasta. Mukana kuvassa kaikenlaista epämääräistä sälää muuton jäljiltä ja lähes tyhjä viinilasi. Palataanpa taas!

18 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Voi ollapa jo noin pitkällä... Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin! Aivan ihastuttava tuo teidän takka. Kelpaa täyttää se viinilasi uudelleenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuon takkatulen valossa tulee varmasti nautittua lasi jos toinenkin ;)

   Poista
 3. Paljon onnea uuteen kotiin! Perässä tullaan :-)

  VastaaPoista
 4. Wau! Onnea uuteen kotiin! Upealta näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! IHana kuva!!!
  Meillä myös viime muutossa monta päivää meni kun keräiltiin kaikenlaista epämääräistä pikkuromua mustaan kassiin vanhasta kodista. Nyt toivottavasti ei olla ehitty vuodessa levittäytyä niin pahasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Meilläkin edellisestä muutosta on kulunut vasta vuosi ja kuukausi ja silloin tyhjennettiin vanhaa taloa yhden jätelavan verran. Yllättävän paljon sitä taas olisi voinut viskata roskikseen kuitenkin.

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin! Todella upea siitä sitten tuli - varmasti juuri sellainen kuin halusittekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä talo on hyvin pitkälti sellainen kuin toivottiin. Tykätään kovast! :)

   Poista
 7. Hei,

  Onnea uuteen ihanaan kotiin, hyvältä näyttää :) Kysyn nyt vähän aiheen vierestä, mutta voiko betonielementtitalon rapata rakennusvaiheessa tai heti talon valmistuttua vai suositellaanko tässäkin odottamaan muutaman lämmityskauden ajan?

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja anteeksi, että vastaus tulee näin myöhässä. En ihan aukotonta vastausta osaa sanoa, mutta meillähän on esimerkiksi ollut nyt lämmöt talossa jo useamman kuukauden ja rappaus alkaa pian. Periaatteessa elementit ovat kuivempia kuin esim. Lammi-harkot, joiden sisään valetaan paikalla märkää betonia. Varmaan jonkinlainen kuivumisaika on kuitenkin hyvä olla betonielementilläkin.

   Poista