keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Sohva ulkoterassille, 1000 euroa kiitos!

Ollaan pähkitty kellarin lasitetun terassin kalustusta useampi päivä. Polyrottinkinen sohvaryhmä oli meillä se alkuperäinen suunnitelma, mutta hintaa tuollaisella vähänkään järkevällä kokonaisuudella on helposti 1000 euroa. Juu ei kiitos - sekin tonni löytää varmasti paikkansa esim. talon ulkorappauksesta.

Seuraavaksi kävimme katsomassa Ikean tarjontaa. Olen pitkään haaveillut valkoisista PS Vågö -tuoleista ja kyllähän nuo edelleen miellyttää silmää. Näihin pitäisi hankkia lisäksi jotkin helpot pehmusteet, jotta istuskelu olisi lokoisampaa.
Tänään eräs ystävä vinkkasi, että kuormalavoista voi tehdä ulos melko hienoja sohvia. Ja siitähän se idea sitten lähti! Ollaan mietitty, että tekisimme kuormalavoista jossain vaiheessa sisälle sängynrungon vierashuoneeseen, mutta nyt aion harjoitella tuon materiaalin työstöä ulkotilaan. Löysin Cirkus-blogista ohjeen upeaan sohvaryhmään ja ajattelin käyttää sitä ns. pohjana omassa projektissani. Nyt sitten vaan metsästämään eurolavoja ja suunnittelemaan :)

1 kommentti:

  1. Heips, mielenkiinnolla jään odottamaan! Pinterestissä löytyy myös hyviä ideoita missä tehty sohvia lavoista.

    VastaaPoista