perjantai 17. huhtikuuta 2015

Tunnelmia Villa Sundeckista

Muuton jälkeen on todella vaikea keksiä blogiin mitään järkevää postausta. Tai siltä ainakin minusta tuntuu. Toki meillä on hommat jatkuneet eli kellarikerroksen terassi on saanut lopullisen pintansa samoin kuin talon toisella sivulla kulkevat portaat. Kaikkien terassien lasikaiteetkin on nyt asennettu ja pääsimme korkkaamaan myös ulkoporeammeen vihdoin ja viimein. Kyllä voin lämpimästi suositella kaikille, jotka tuollaista vehjettä harkitsee. Eilenkin oli mieletön fiilis istua lämpimässä vedessä, kun kylmä sade/räntä tipahteli samaan aikaan kasvoille. Meidän amme on Welliksen Robinson ja hankimme sen Poreisiin.fi:n kautta. Vielä kun saan aikaiseksi, niin kuvaan altaankin.

Eteiseen saatiin tällä viikolla peililiukuovet, jotka peittää taakseen vaatesäilytyksen. Peilien ansiosta tila tavallaan kasvoi, vaikka se todellisuudessa pienenikin. Tilasin nämä Kirena-ovet Liukuovitukusta, jota voin myöskin suositella. Heräteostoksena hankittu Hee Lounge hakee vielä paikkaansa, mutta olkoot nyt hetken tuossa.
Poroperhekin on asettunut taloksi olohuoneessa :)
Ja sitten hyppään sujuvasti kellariin suihkutilaan. Nämä Hansgrohen suihkut ovat olleet ihan ykköset. Sekoittajien päällä olevat tasot riittävät hyvin purnukoiden säilytykseen (keräsin sen sillisalaatin tosin tästä kuvasta pois) ja yläsuihkusta saa mahtavan sadekokemuksen.
Kuten huomaatte, sekavaa stooria ja paloja sieltä täältä. Näillä sanoilla toivottelen hyvää viikonloppua lukijoille!

1 kommentti:

  1. Ihanat nuo suihkut! Kävin just noita ihastelemassa viime viikonloppuna! Olisin varmasti valinnutkin nuo, mutta koska meille tulee saippuapulloille syvennys, tuo "putki" on siihen liian leveä.

    Todella kauniilta näyttää teidän koti! Laita vaan lisää kuvia tänne ;)

    VastaaPoista