sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Pintaa terassille á la Ikea

Ollaan pähkäilty 1.kerroksen terassin pinnoittamisen kanssa jo tovi. Ongelmaksi muodostui se, että terassin pinta nousi jo riittävien kaatojen ja bitumikerrosten myötä niin korkealle, ettei siihen päälle olisi enää jäänyt kunnolla tilaa terassilaudoitukselle. Emme nimittäin halunneet, että liukuovesta ulos astuessa jalka kopsahtaisi kynnykseen, vaan terassin pinnan pitäisi ehdottomasti olla alempana.

Jostain syystä mies innostui tänä viikonloppuan tutkimaan tätä asiaa vielä kerran ja tuli lopulta siihen tulokseen, että nyt otetaan auto alle ja hurautetaan Ikeaan ratkaisemaan meidän terassimurheet! Näin teimme ja tässä alla näkyy päivän shoppailut ensin Ikean kärryn kyydissä ja alempana terassille iskettynä. Ei huono! Tämä terassi on siis täysin katettu ja aurinkokin paistelee sinne vain myöhäisestä iltapäivästä eteenpäin, joten nämä levyt voisivat hyvinkin pärjätä tuossa muutaman vuoden tai näin ainakin toivomme. Talveksi ne on helppo kasata poiskin, jos ei halua jättää mahdollisen lumen alle.

Kellarin terassille aiotaan laittaa tilaukseen ihan vaan kyllästettyä puuta ja värjätään se itse harmaaksi. 2.kerroksen terassi jäänee toistaiseksi bitumipinnalle, koska sen käyttö tulee olemaan todella vähäistä, ellei sitten päädytä hankkimaan sinnekin tätä Ikean tavaraa.

2 kommenttia:

  1. Sehän näyttää tosi hyvälle! Ja onpa korkealla teillä ensimmäisen kerroksenkin parveke :-)

    VastaaPoista
  2. Onpa muuten komeat näköalat terassilta!

    VastaaPoista