lauantai 21. maaliskuuta 2015

Miltä meillä näyttää nyt? Vol. 3

Muuttotarkastuspäivä lähestyy vääjäämättä ja ollaan itse yritetty siivoilla paikkoja ja viedä jo jotain tavaroitakin talolle. Tällä viikolla meillä kävi Ruska-Kaihtimelta verhoasentajat laittamassa kiskoja lamelleille ja muutamaan ikkunaan rullaverhot. Nämä lamellit ovat olleet minun haave jo vuosikausia ja olen nyt tosi iloinen, että taloon numero 2 saan ne.

Tässä muutamia kuvia tältä päivältä. Yläkerta ja kellarit ovat todella valmiit, mutta 1.kerroksessa on vielä olohuoneessa kaidetyömaa täydessä vauhdissa.

Edit. Tänään tuli kuluneeksi tasan 8 kuukautta siitä, kun meidän talon anturoiden teko aloitettiin. Nopeasti ollaan siis edetty, kun ensi viikolla olisi tarkoitus muuttaa sisään :)
Pääoven viereiseen ikkunaan oli jo laitettu lamellit.
1.kerroksen työhuoneena toimivat makkari oli myös saanut verhot.
Woods on vaan niin kaunis tapetti.
Yläaula on edelleen hieman vaarallinen, koska kaiteet puuttuu.
Yläkerran pienin makuuhuone on saanut jo kalusteitakin.
Yläkerran kylppäri näyttää melko kliiniseltä ilman mitään romua.
Kylppäriin tuli tällä viikolla suihkuseinä.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kieltämättä itselläkin silmä lepää valmiilla pinnoilla, kun niiltä sää pyyhittyä rakennuspölyt pois.

   Poista
 2. Hei, olen kiinnostuksella seurannut projektianne, olette muutaman kuukauden edellä meitä rakentamisessa. Villa Sundeck todellakin näyttää hyvältä! Edistymisenne luo myös uskoa että kyllä se talo meillekin kohta valmistuu ja pääsemme pian muuttamaan. Saako udella kenen valmistama tuo suihkuseinä on? Ja kylppärin iso laattaa näyttää todella upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tosi hienoa kuulla, että meidän blogi sparraa teitä projektissanne ja luo uskoa, jos siitä sattuu olemaan puutetta hetkellisesti ;) Meidän terassien lasikaiteet, kylppäreiden peilit, saunalasitukset ja tämän suihkuseinän toimitti yritys nimeltä Lasisiipi. Kannattaa kysyä tarjous :)

   Poista
 3. Mahtavaa, nopeaa on ollut teidän eteneminen :) ja että toi laatta näyttää hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoista vauhtia on tosiaan talo lopulta valmistunut, ihan hassua ajatella, että viimeinen sunnuntai vuokra-asunnossa olisi sitten kohta pulkassa :)

   Poista
 4. Upean näköistä!!!
  Aivan ihana kylppäri teille tullut. tykkään niin paljon!
  Mistä tilasitte tuon suihkun lasiseinän?
  Onnea muuutton ja uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasiseinä tuli yritykseltä nimeltä Lasisiipi. Heiltä ostimme myös saunan lasituksen, terassin kaiteet, lasiliukuovet ulos sekä peilit vessoihin. Suosittelen!

   Poista
 5. Kaunista teillä!
  Miten ratkaisitte pinnakaide-ongelman? Samanakaltaista olen metsästänyt.
  -Sofia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinnakaiteet toimitti firma, joka on jo mennyt konkurssiin... Ainakin Grado tekee nykyään vastaavia, kannattaa kysyä heiltä 😊

   Poista