keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

KVV-tarkastus ja muuttopäivä

Meillä pidettiin eilen KVV-tarkastus, joka meni läpi hienosti. Mistään ei tullut huomautuksia, mikä osoittaa, että meillä on ollut hyvä ja asiansa osaava putkari/iv-asentaja.

Muuttopäiväkin on jo tiedossa eli ensi viikon perjantaina viemme huonekalut uuteen kotiin. Muuttotarkastus on sovittuna edeltävälle päivälle eli torstaille. Muuten kaikki on todella hyvällä mallilla, mutta portaikko ja kaiteet ovat tuottaneet hieman harmaita hiuksia. Toivon kovasti, että asiat ratkeavat lähipäivinä eikä muuttolupa jää tuosta kiinni.

Eilen hoidin rakentajan verovelvollisuuksia eli naputtelin jumalattoman pitkän listan suomi.fi:n lomakkeelle. Sain homman hoidettua yllättävänkin helposti eli otin verkkopankista raportin kaikista 1.7.2014 jälkeen maksetuista laskuista, kävin listan läpi ja merkkasin eri värisillä tusseilla aina tietylle yritykselle maksetut rivit. Lopuksi laskin kunkin väriset rivit yhteen ja naputtelin tiedot lomakkeelle. Valtava 6-numeroinen summa lähti verottajan tietoon ja nyt voin hyvillä mielin ruksata yhden asian hoidetuksi.

Seuraavaksi aloittelen materiaalien CE-merkintojen keräilyä ja tuotekansion tekoa. Olen jo saanut mm. betonielementeistä, ontelolaatoista ja takasta kaikki paperit. Näitä kannattaa ruveta keräämään ajoissa, koska kerättävää löytyy paljon.

Eilen saimme keittiön lähestulkoon valmiiksi, toimikoon se tämän postauksen kuvituksena. Olen äärimmäisen tyytyväinen ovivalintaan eli Puustellin harjattuun mäntyviiluun. Suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Hei kiitos vinkistä alkaa kokoamaan tuota kansiota jo nyt!
  Onnea muuttoon :)
  Upea keittiö ja koti teillä on nyt valmiina!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tosiaan kasaamaan papereita jo matkan varrella, niin urakka ei ole lopussa liian suuri :) Ja kiitos, toivotaan, että saadaan kaiteet kuntoon ja muuttolupa.

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Teillä on ilmeisesti tuollainen työpöydästä nouseva liesituuletin..paistakaapa muutamat pihvit ja postaa, kuinka toimii. Itse olen kiinnostunut, onko toimiva peli. Muutaman kerran messuilla nähnyt, mutta arvelluttaa, onko hintansa väärtti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, päädyimme Siemensin tasosta nousevaan tuulettimeen, joka toimii aktiivihiilisuodattimella. Tuo Siemensin malli nousee n. 10 cm korkeammalle kuin jonkun muun valmistajan malli ja luulisi senkin vaikuttavan imutehoon. Yritän muistaa raportoida toiminnasta, kunhan saadaan jotain paisteltua uudessa keittiössä :)

   Poista