tiistai 20. tammikuuta 2015

3 tapettia

Meille tulee 3 makuuhuoneeseen 1 tapetoitu seinä. Kaikki valitsemani tapetit ovat, yllätys yllätys, mustavalkoisia. Aikaisemmissa kodeissa olen laittanut seiniinkin tapetin muodossa hieman väriä, mutta tällä kertaa mennään turvallisesti kahdella värillä, jotka antavat muulle sisustukselle tilaa.

1.kerroksen makuuhuone saa yhdelle seinälle upean klassikon, Cole & Sonin Woodsin. Tämä 50-luvulla suunniteltu tapetti on viime vuosina ollut erittäin tuttu näky blogeissa ja sisustuslehdissä, mutta uskon ja luotan, että se kestää edelleen aikaa sekä katsetta.
Pojan makuuhuoneeseen 2.kerroksessa valitsin Ferm Livingin Half Moonin. Tätä tapettia olisi saanut myös mintunsävyisenä, mutta pelasin varman päälle ja otin musta-valkoisen.
2.kerroksen pieneen työhuoneeseen tulee Pihlgren&Ritolan valmistama Annikki ja Ilmari Tapiovaaran suunnittelema 2+3. Tämä tapetti oli meillä ensimmäisessä yhteisessä kerrostaloasunnossa violetin sävyisenä ja tykkäsimme siitä kovasti. Siksi onkin hauska, että sama kuosi tulee nyt myös tänne meidän toiseen yhteiseen omakotitaloon.

6 kommenttia:

 1. Hienot tapetit! Sama Woods-tapetti on meilläkin, portaikossa. Vuosienkin jälkeen se näyttää edelleen mun mielestä tosi hyvältä. Pojan huoneeseen suunnittelin jossain vaiheessa myös tuota samaa numerotapettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Woods on ollut mieleinen! Kyllä mä uskon, että se meilläkin tulee pysymään seinällä pitkään, onhan se melko arvokaskin.

   Poista
 2. Hyviä tapetteja! Meillä oli aiemmin ihan samoja vaihtoehtoina, mutta lopulta noista valikoitui vain woods. En malttaisi odottaa että näen sen seinällä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu - kunpa pääsisi jo telaamaan liisteriä :D

   Poista
 3. Upea! Onko mahdollista saada teidän pohjakuvaa tänne ?

  VastaaPoista
 4. On toki! En ole noita tajunnutkaan laittaa aikaisemmin, mutta voisin tehdä aiheesta oman postauksen :)

  VastaaPoista