lauantai 10. tammikuuta 2015

Parkettikisan voittaja on... musta hevonen

Päätettiin tänään piipahtaa vielä kerran Parketti-Romanoffilla katsomassa isompina pintoina meidän parkettivaihtoehdot. Niitähän oli yhteensä 3, kaikki Ellettin Design Collectionista. Itse oli jo kallistunut Tammi Naturalin kannalle, mies harasi hitusen vastaan, joten päätös ei tulisi olemaan helppo. Katseltiin, pohdittiin, mietittiin ja zoomailtiin, kunnes huomattiin täysi musta hevonen - Ellett Design Collectioniin kuuluva parketti sekin tosin. Kyseessä on harjattu ja mattalakattu tammiparketti 1-säleisenä, värin nimi on Arctic. Tämä tuote oli poistuvaa mallistoa ja siksi pienessä alennuksessa. Värisävykin oli sopivasti hieman vaaleampi kuin Natural, mutta silti siinä oli toivomaani puunsävyä. Homma olikin sitten sillä selvä ja kaupat syntyivät jo tänään.

Suosittelemme tutustumaan Parketti-Romanoffin laajaan valikoimaan. Saatiin sieltä hyvää ja asiantuntevaa palvelua kaupan päälle. Ja tämä ei ole maksettu mainos!
Meidän tuleva parketti Ellett Design Collection Tammi Arctic

4 kommenttia:

 1. Pikkasen hymyilytti valintanne. On nimittäin aikasen lähellä meidän valitsemaamme kuosia. Me tosin otettiin 33-käyttöluokan laminaattina (Tarkett Select 833 Princess Fontaineblau Oak), kun meillä on kaksi aikasen vilkasta ja nopeaa pikkukoiraa taloudessa. Ja nykyään myös pikkuinen touhukas tyttö. Siis ihan kestävyyssyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanssa 2 suht vauhdikasta kissaa, mutta toivomme, että tammi kestää kissankynttä paremmin kuin entinen pähkinälattia. Lisäksi tässä Ellettissä on harjattu pinta, joka on valmiiksi sellainen karhea eli siinä ei ehkä ihan joka nirhauma näykään niin hyvin. We'll see! :D

   Poista
 2. Hei, miten teidän Ellett-parketti on kestänyt kulutusta ja oletteko olleet tyytyväisiä? Harkitsemme itse tällä hetkellä tuota parkettia ja laatu mietityttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Lattia on kestänyt oikein erinomaisesti jo reilut 2 vuotta. Kissat ottaa välillä kunnon spurtteja eikä niistä näy jälkeäkään parketissa. Muutenkin lattia näyttää edelleen varsin hyvältä eli voin kyllä suositella Ellettiä :)

   Poista