lauantai 17. tammikuuta 2015

Miltä meillä näyttää nyt? Vol. 2

Blogissa ei ole hetkeen näkynyt kuvia talosta sisältä. Talven pimeys vaikeuttaa kuvien ottamista ja toisaalta raksalla vallitseva kaaos ei houkuttele kuvaamaan. Tasoitetyöt ovat nyt edenneet siihen vaiheeseen, että kohta alkaa pensselit heilua eli seiniä aletaan maalata lopulliseen väriin. Valitsimme seinien väriksi saman valkoisen kuin meidän edellisessä kodissa. Tämä sävy on kerran todettu hyväksi, joten miksi vaihtaa. Värikoodi on NCS S 0500-n, melko valkoinen, mutta kuitenkin hitusen harmaaseen taittava väri.

Tässä nyt kuitenkin muutama huuruinen kännykkäotos tältä päivältä.
Pojan tuleva huone, syvennykseen tulee kaapisto.
Näkymä ruokailutilasta kohti pääovea.
Laatoitukset etenevät myös kovaa vauhtia. 2.kerroksen kylpyhuone alkaa olla seinien osalta valmis eli pääsen tekemään lattian vesieristykset heti alkuviikosta. Kellarin saunaosaston seinät saavat myös vauhdilla laattaa pintaan. Suuren 60x60 cm laatan asentaminen on sinänsä nopeaa, mutta laattojen leikkaaminen hidasta.

2 kommenttia:

 1. Äh, just postasin täysin samalla otsikolla... Tosin on varmaan aika käytetty raksablogeissa ;)
  Kun saa maalia pintaan alkaa näyttämään jo tosi valmiilta, varsinkin jos on muusta sävystä kyse kuin valkoisesta.

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  VastaaPoista