sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Hanoja

Edelliseen kylppäripostaukseen liittyen hieman asiaa tulevista hanoista. Tein nimittäin pari päivää sitten tilauksen suurimmasta osasta talon hanoja. Talotarvike.comissa sattui olemaan Hansgrohen Hanapäivät meneillään, joten sieltä lähti tilaukseen suihkutermostaatit ja sekoittajat, vessojen hanat, kodinhoitohuoneen hana sekä astianpesukoneventtiili keittiöön. Varsinaisen keittiöhanan hankin myöhemmin. Jos joku on hanan tarpeessa, niin vielä tänään ehtii shoppailla Talotarvike.comissa ale-hinnoilla.

Kaikki suihkut tulevat olemaan Hansgrohen Raindance Select -mallia valko/kromisena. Näissä termostaateissa on kätevä "hylly" pesuaineille jo valmiina eli meinataan pärjätä näillä. Toki saunatilan yhteydessä tulee olemaan hylly, jossa voi säilyttää purkkeja, mutta uskoisin, että tuon termostaatin päälle saa sopivasti ne jokapäiväisessä käytössä olevat.

Vessojen hanaksi valitsin Hansgrohen Puravidan myöskin valko/kromisena. Yhteen vessaan otin tuon bide-suihkun kera ja kahteen muuhun ilman. Kodinhoitohuoneeseen tulee suht perushana, niinikään Hansgrohelta, nimittäin Focus E2. Tuossa on valmiina venttiili pyykinpesukoneen vedentuloa varten.

Keittiöön tilasin hyvin simppelin Hansgrohen Axor-astianpesukoneventtiilin. Tuon rinnalle aion hankkia Blancon Periscope-hanan, jonka saa painettua alas pöydän tasolle tarvittaessa. Ideana on, ettei hana törröttäisi keskellä saareketta silloin, kun se ei ole käytössä.


6 kommenttia:

 1. Hei,
  Löytyykö noista kaikista VTT:n todistukset? Meillä meni Tapwellin hana sekä Cellon suihkukaappi vaihtoon ennen lopputarkastusta. Asutaan Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole tuota tarkistanut, mutta oletan, kun kerran Suomesta nuo ostin, että Suomessa saa käyttää. Pitääkin tarkistaa ennenkuin mitään asennetaan paikoilleen ja palauttaa, jos ei tarvittavia todistuksia ole saatavilla.

   Poista
 2. Hei, sepäs onkin hassua. Kaupat saavat myydä ihan mitä vaan. Ei niiden tarvitse todistuksista välittää. Suomesta mekin ostettiin. Kannattaa tosissaan tarkastaa, ettei käy niin kuin meillä. Rahat hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin heti asiasta kyselyä myyjäliikkeeseen. Kiitos, kun muistutit tästä hommasta siis! :)

   Poista
 3. Ole hyvä. :-)Toivottavasti asiat kunnossa. Hyvää loppusyksyä ja onnea projektiin!

  VastaaPoista