maanantai 8. syyskuuta 2014

Uusi viikko, uudet kujeet

Maanantai starttasi melko vauhdikkaasti, kun lähdin ennen kahdeksaa tontille tarkistamaan autokatoksen pohjia ja sähkökaapin paikkaa. Muutamaa tuntia myöhemmin Potius karautti paikalle ja nyt on anturamuotit odottamassa huomista valua. Loppuviikosta Villa Sundeckia on toivottavasti enemmän nähtävillä maanpinnan yläpuolella kuin sen alla.
Itse päästiin viikonloppuna tositoimiin radon-putkiston asennuksen merkeissä. Lisäksi kannoimme talon taakse Lammi-eristeharkkoja kellaria varten. Keksimme nimittäin toteuttaa kellarin syvennyksen "kynnyksen" naapurin ylijäämäharkoista. Kyllä muuten oli painavaa tavaraa, eikä tuo reittikään ollut mikään maailman helpoin. Kävi kunnon punttisalitreenistä tuo urakka!

4 kommenttia:

 1. Voi teille on tulossa tooooodella hieno talo. Terveisiä vaan vähän enemmän raksan alkutaipaleelta uusi blogiseuraajaporukkanne Kahdesta Savusta! Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Pitääkin mennä heti lueskelemaan teidän blogia :) Ja kiva, kun löysit meidän blogin.

   Poista
 2. Teillä tapahtuu nyt vauhdilla! Vihdoin ehdin vähän blogeja lukemaan, meillä on venyneet päivät raksalla aika pitkiksi, mutta aletaan jo voiton puolella olla, vihdoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä on tosiaan hommat jo hyvällä mallilla, onnea! Toivotaan, että meidänkin projekti tästä etenee sujuvasti ja saadaan pian jo katto päälle.

   Poista