keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Habitare: ennakko-odotuksia

Meinaan suunnata loppuviikosta Helsingin Messukeskukseen Habitare-messuille ja tuskin olen ainut, kenellä on tällaiset suunnitelmat. Sain liput Suomen Sisustustakasta, josta muuten taisin vihdoinkin löytää meidän tulevan takan. Asiasta lisää myöhemmin.

Habitaressa minua kiinnostaa erityisesti valaistukseen liittyvät osastot. Olen edelleen valaistuksen suhteen ihan pihalla eikä sopivaa ratkaisua tunnu löytyvän. Led-lamppuja on kyllä olemassa vaikka kuinka ja paljon, mutta hinnat vaihtelee hurjasti ja oikean värisävyn (5500-6000K) valaisimia on tarjolla selvästi vähemmän. Siksi haluaisinkin kuulla mahdollisimman monen valaisinkauppiaan mielipiteitä aiheesta, joten mikäpä sen parempi paikka kuin messut. Habitaren ohessa on nimittäin erillinen ValoLight 2014 -tapahtuma, joten tuolla kuluu varmasti tovi jos toinenkin.

Muista aihealueista ajankohtaisia ovat väliovet sekä pintamateriaaleista lattiat ja laatat. Ai niin, tarkoitus on myös hakea mukaan pari Mayn-koria Helsinki Design Weekin Lastenviikonloppua varten.
Työmaakuulumiset loppuun. Eilen tuli kellarin pohja täyteen sepeliä ja saatiin miehen kanssa kunnon annos kuntoilua sitä lapioidessa. Huomenna saapuu seuraavan kerroksen elementit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti