lauantai 20. syyskuuta 2014

Potius in action

Eilen perjantaina Potiuksen autot ja suuren suuri E. Helaakosken nosturi kurvasivat meidän raksalle heti aamunkoitteessa. Oli edessä viimeisen eli 2.kerroksen elementtien ja yläpohjan asennus. Sää suosi ja hommat etenivät varsin joutuisaan. Pääsin itsekin työllistämään nosturia, kun siirrätytin K-Raudan tuomat harkot ja laudat toiseen kohtaan tontilla. Lisäksi päivän aikana saapunut poreamme sai lentokyydin talon yli takapihan puolelle.

Alla muutamia kuvia, joista näkee, miten talo on saanut lopullisen muotonsa. Kellarin ja 1.kerroksen välinen betonielementtiporras saatiin myös paikalleen päivän aikana. Viimeisessä kuvassa syntyy hauska optinen harha: näyttää siltä kuin Villa Sundeck olisi tullut ulos Potiuksen auton kyydistä :)
Arkkitehti kävi seuraamassa asennusta ja totesi, että talon massoittelu sopii erinomaisesti tontille ja ympäristöön. Toki olemme itse samaa mieltä, mutta oli mukava kuulla tämä ammattilaisen suusta.

Edit. Huomasin sattumalta aikataulu-alasivulta, että eilen 19.9. tuli kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun kävimme tontilla ensimmäisen kerran ja teimme siitä varauksen.

3 kommenttia:

  1. Tosi upea talo tulossa. Siitä se nopeasti valmistuu. Tuntuu, että ihan äsken meilläkin elementtejä nosteltiin. :)

    VastaaPoista