tiistai 8. maaliskuuta 2016

(MELKEIN) VUODEN VANHA KOTI

Hyvää naistenpäivän iltaa kaikille lukijanaisille <3

Muutaman viikon päästä tulee jo vuosi asumista Villa SUNdeckissa täyteen. Aika on kyllä mennyt kuin siivillä! Nyt odottelen jo sormet syyhyten lumien sulamista, jotta pääsemme viimeistelemään etupihan ja takaterassin portaat. Sitten alkaakin kaikki olla melko lailla lopputarkastusta varten valmista.

Meillä kävi tänään arkkitehti kylässä, joten siinäpä olikin taas aihetta pienelle siivoukselle. Kaivoin samalla kunnon kameran naftaliinista ja otin muutan räpsyn. Suuria muutoksia meillä ei ole tapahtunut, mutta olohuoneen taulu on nyt oikeasti seinällä, ei siis enää photoshoppauksen tulos. Makuuhuoneen musta seinäkään ei ole tainnut vielä täällä blogin puolella vilahtaa.

6 kommenttia:

 1. Vuosi, ajatella! Ja niin hyvältä näyttää teillä, niinkuin aina <3
  Itsekin oikein hätkähdin taannoin kun aloin laskemaan että kauankos me ollaan tässä asuttu, niin yhdeksän kuukautta! Koko tuo aika on tosin tehty viimeistelyjä ja fiksailuja, eli ei ole vielä kertaakaan ollut sellaista oloa että rakentaminen olisi loppunut. Ja varastohan on edelleen hyvinkin kesken, eli vielä saadaan nauttia raksaelämästä varmaan toisetkin yhdeksän kuukautta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä meinaa uskoa, että vuosi täällä on kohta asuttu! Katsoin juuri maaliskuun alun kuvia vuoden takaa ja aikas kesken oli silloin ainakin portaat.

   Ja kiitos - kun koti on siisti, niin kyllä sitä vaan on mukava katsella :)

   Poista
 2. Ihana tuo musta sängynpääty! Oletteko itse tehneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse suunnittelin, mutta timpurimme hoiti nikkaroinnin :)

   Poista
 3. Millä systeemillä musiikkia tulee kattokaiuttimiin ja onko niitä monessa huoneessa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on CET Groupin toimittama systeemi, jolla voimme soittaa musiikkia langattomasti esim. Spotifysta Apple Airplayn kautta. Kaiuttimet on asennettu 7 eri tilaan mukaan lukien ulkoterassin ja kylppäri/sauna-osaston. Muut kaiuttimet on upotettu kattoon, mutta olohuoneessa ja terassilla on B&W-seinäkaiuttimet. Suosittelen kovasti harkitsemaan tällaista!

   Poista