tiistai 22. maaliskuuta 2016

KAUNEUS ON KATSOJAN SILMÄSSÄ

Eilen pyörähti käyntiin Suomen kaunein koti -ohjelman uusi tuotantokausi. Meitähän kysyttiin vuosi sitten mukaan ohjelmaan, mutta mm. talon keskeneräisyyden takia emme siihen lähteneet. Eilisessä jaksossa esiteltiin moderneja, uudehkoja omakotitaloja - olisikohan tuo ollut ns. se Villa SUNdeckin kategoria?
Ohjelman panelistit monesti toivovat kodeilta ns. kerroksellisuutta ja asukasperheen persoonallisuus saa näkyä reilusti sisustuksessa. Meidän kodissa sisustus on kehittynyt selvästi vasta viimeisen puolen vuoden aikana eli viime kesänä talo oli ihan raakile. Edelleen hommaa riittää: tällä hetkellä suunnittelen mm. eteisen seinän tapetoimista ja kellarin sohviin uusien päällisten hankkimista. Lisäksi pari terassia huutaa kalustusta ja pojan huoneen seinälle hankittu musta pinnaritilä odottaa kiinnitystä. Ai niin, jos tuon kodinhoitohuoneenkin saisi vihdoinkin valmiiksi ennen kesää!
Suomen kauneinta kotia on kyllä kiva seurata, koska kauneus tarkoittaa jokaiselle niin eri asiaa. Makuja on monia ja se on sisustamisen suola. Tämän hetken väripilkkuna meidän sisustuksessa toimii virpomisvitsat sekä tulppaanit, niinkuin varmaan hyvin monessa suomalaiskodissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti