tiistai 17. helmikuuta 2015

Valmiita pintoja näkyvissä

Ehdin tänään piipahtaa raksalla kauniissa auringonpaisteessa ja sain napattua pari pikaista kännykuvaakin tänne blogiin. Edistystä tapahtuu nyt päivittäin ja talo alkaa valmistua muuttokuntoon pikku hiljaa. En ehdi nyt tämän enempää kirjoitella, mutta tässä nämä pari kuvaa.
Keittiö hahmottuu
Makuuhuoneen seinässä tapettia
Makuuhuoneiden lattiat ovat saaneet parketin.
Pojan huone listoja ja ovea vaille valmis.

9 kommenttia:

 1. Hei,
  miten oviaukkojen viimeistely on tarkoitus tehdä. Meillä on käytössä sama väliseinäharkko ja pohdimme myös rappauksen, maalauksen ja sisäovien asennusjärjestystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän karmisyvyys on melko tarkkaan sama kuin tuo väliseinäharkko pinnoitettuna. Jotkut listat joudutaan kyllä laittamaan, mutta yritän etsiä mahdollisimman huomaamattomat.

   Poista
 2. Wau, hienolta näyttää! Mitä materiaalia tuo keittiön ovi on? Näyttäisi olevan samaa väriä kuin ikkunoissa? Ja ihana tuo pojan huoneen tapetti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiön ovet ovat Puustellin harjattua mäntyviilua hiilenharmaana. Ikkunan pokat on täysin mustat eli on noissa sävyero, muttei haittaa. En halunnutkaan aivan mustaa keittiötä.

   Pojan huoneen seinässä on Ferm Livingin Half moon ja tykkään kyllä itsekin. Pirteä kaikessa mustavalkoisuudessaan :)

   Poista
  2. Meillä tulee tumman harmaat ikuunat, ja olen aatellut että keittiössä saisi olla samaa sävyä. Ihan mustaa keittiötä en minäkään halua. Hyvän näköinen ovi! :)

   Poista
 3. Ihana tuo keittiö! Lopputuloksesta tulee upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kovasti itsekin. Toi ovi on tietyllä tavalla tosi "lämmin", kun siinä on näkyvissä puunsyytä ja pinta on elämä. Esim. musta tammiviilu olisi ollut paljon "kylmempi".

   Poista
 4. Hienolta näyttää!!Ja miten nopeesti. Tupatarkastusta odotellessa...:)
  -Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Nopeasti on tullut kyllä, se on näitä betonielementtitalon hyviä puolia.

   Tervetuloa visiitille :) Muutetaan ensi kuussa.

   Poista