torstai 13. helmikuuta 2014

Asemapiirros

Villa Sundeckin suunnittelu oli ns. holdissa kuukauden ajan, kun odotimme sekä oman että naapuritontin maaperätutkimuksen tuloksia. Siksi täällä blogissakaan ei ole näkynyt uusia luonnoksia talosta. Nyt on kuitenkin maaperät tonteilta tutkittu, tulokset saatu ja molemmat tontit todettu rakennuskelpoisiksi. Näin ollen annoimme arkkitehdille luvan jatkaa alkuperäisten suunnitelmien mukaan, tosin sovimme, että taloa saa leventää metrillä toisen naapurin suuntaan.

Pienen väännön ja käännön jälkeen meidän talo onkin nyt löytänyt tulevat muotonsa! Ollaan kaiken kaikkiaan todella tyytyväisiä siihen, miten arkkitehtimme sai eri tilat sommiteltua eikä oikeastaan mistään olla jouduttu tinkimään. Jopa porras onnistuttiin lopulta asettamaan kuvassa näkyvällä tavalla yhteen nousuun, mikä meillä oli toiveena. Iso kiitos lähtee siis Janille Plusarkkitehteihin!
Tänään meidän oli määrässä tavata Helsingissä ollessamme yksi VTJ-kokelas, joka kuitenkin unohti saapua paikalle... Ei välttämättä maailman paras aloitus, mutta taidetaan antaa kaverille vielä mahdollisuus. Huomenna menen käymään Tampereen ASTA-messuilla - josko sieltä löytyisi jotain kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti