perjantai 31. tammikuuta 2014

Haussa vastaava työnjohtaja

Yksi juttu, joka meni meidän ensimmäisessä taloprojektissa ns. penkin alle, oli vastaavan mestarin valinta. Palkkaamamme tyyppi vaikutti paperilla ja referenssien perusteella pätevältä ja kaikin puolin hyvältä, mutta totuus oli toista. Harvemmin näimme häntä rakennuksella, vaikkakin oman sanan mukaan hän piipahti useinkin. Varmimmin herran löysi kantakuppilastaan... Lisäksi hänen fyysinen kuntonsa oli päässyt sen verran heikkoon jamaan vuosien saatossa, että meidän 4. kerrokseen noussut kattoterassi oli melkeinpä mahdotonta edes käydä tarkistamassa.

Olemmekin VTJ:n valinnan suhteen kakkoskierroksella huomattavasti viisaampia ja tarkempia! Nyt olisi siis hakusessa Länsi-Uudellamaalla toimiva VTJ, jolla on mielellään kokemusta betonielementtirakentamisesta tai ainakin kivitaloista. Emme tarvitse häneltä varsinaisesti budjetointi-tai hankinta-apua, mutta jämptiys rakennuksella käynneissä olisi toivottavaa ja jopa suotavaa. Jos joku tunnistaa itsensä näistä spekseistä tai tiedät jonkun, joka voisi sopia meille, heitäpä s-postia osoitteeseen blogivillasundeck@gmail.com tai kommenttia tähän alle :)

5 kommenttia:

 1. Mä kun ajattelin tulla otsikon luettuani kertomaan, että vastaava kannattaa valita huolella. Selvästikin tämä homma on teillä hyvin hallussa. Aina ei valitettavasti hyvälläkään pohjatyöllä osu kerralla oikeaan. Toivottavasti löydätte hyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todella, ettei toista kertaa "erehdytä" ottamaan samanlaista seppää :D

   Poista
 2. Onko jo ehdokkaita löytynyt? Jos ei, voin kysäistä mieheltä jos tietää jonun sieltä päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden kanssa on sovittu tapaaminen, 2 ilmoitti heti, ettei ole kiinnostunut tms. Tuo yksi vaikuttaa ihan hyvältä speksien perusteella, mutta halutaan toki tavata ensin livenä

   Poista
  2. Hyvä juttu. :)

   Poista