tiistai 6. lokakuuta 2015

Syyspäivä Villa Sundeckissa

Tänään on syksyn ensimmäisiä kirpakoita päiviä, jolloin aamulla oli ruohokin jo kuurassa. Siivottiin tänään kotia ja päätin pitkästä aikaa kaivaa kunnon kameran esiin ja räpsiä muutaman foton. Lähes jokaiseen kuvaan eksyi kissa, osaan kaksi... Kellarin sisustaminen on vielä täysin kesken, joten sieltä en ottanut kuvia. Pojan huoneeseen saapuu piakkoin AVA Roomin ihana pikkuparvi eli kuvaan sen sitten myöhemmin. Tässä näitä nyt olisi aikamoinen kasa, enjoy!

Kivaa syysviikon jatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. On se upea! Kertakaikkiaan :-) Kiva idea muuten tuo Lokki tuolla korkeassa tilassa, meillä oli edellisessä kodissa sama valaisin keittiön pöydän päällä, mutta täällä se ei ole vielä löytänyt oikein paikkaa. Olohuoneessaa olisi toinen kattovalaisimen paikka vapaana, jos siihen hankkisi pitkän johdon, voisi tosiaan laittaakin lokin siihen! Toisaalta, kun tiedän miten paljon se kerää pölyä, ei kovin korkealle passaisi jättää :-D No, mietintään, mutta teillä tuo ainakin näyttää hyvältä paikalta lampulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä lokki on tosiaan sen verran matalalla ja pitkän johdon päässä, että pölyt on helppo pyyhkäistä ilman erikoisia tikasviritelmiä. Tykätään kyllä kovasti näin alhaalla lentäväskin lomista :)

   Poista
 2. On se kaunis. Ei tähän muuta voi sanoa. Onnistuneita, upeita ratkaisuja.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita ratkaisuja teillä! Eksyin blogisi sattumalta, kun kaivoin netistä tietoa betonielementtitaloista. Meillä on sellainen nyt rakennusvaiheessa. Oli kiva löytää blogi, jossa sellainen on valmiina, ja tosi upeita ratkaisuja olette siinä toteuttaneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olette tehneet hyvän valinnan! Betonielementtitalo nousi ainakin meillä supernopeasti ja ollaan oltu kaikin puolin tyytyväisiä myös nyt asumisvaiheessa. Tsemppiä projektiin!

   Poista
 4. Moikka!
  Hieno koti teillä! Upeita kuvia! Me juuri suunnittelemme omaa taloamme ja mulla olisi muutama käytännöllinen kysymys, jotka ovat meillä tällä hetkellä mietinnässä… :)
  Teillä(kin) näyttää tuo takka olevan aika lähellä ruokapöytää; kärsiikö sitä pitää päällä, kun istuu pöydän ääressä, vai tuleeko liian kuuma? Meillä etäisyydet takkaan olisivat myös tällä hetkellä aika pienet. Meilläkin on näillä näkymin tulossa aika vähän ikkunatonta pintaa olohuoneeseen, joten kysymys on miten tuo television sijoitus ikkunan eteen on teille sopinut? Tuntuu, että meillä ei arkkitehdit juuri huomioi televisiota olohuoneen suunnittelussa tarpeeksi. Tarvitseeko sille välttämättä "oman seinän"? Meillä on hienot näkymät olohuoneen ikkunaseinästä pihalle ja metsään, joten en haluaisi laittaa siihen eteen mitään..
  Minua vielä kiinnostaisi, että minkälainen betonilattiapinnoite teillä on alakerrassa? Onko se sitä mikrosementtiä vai joku muu tekniikka? Kiitos, jos jaksatte vastailla kysymyksiini. :) Terveiset Hampurista!

  VastaaPoista
 5. Hei ja anteeksi, että vastaamisessa on kestänyt!

  Emme ole vielä hirveän montaa kertaa takkaa polttaneet, mutta nyt juuri istun tässä pöydän päädyssä ja takassa loimuaa tuli. Kyllähän tässä lämmön huomaa melko hyvin, mutta meillä voisi tarvittaessa siirtää pöytää kohti ikkunoita, jolloin etäisyys takkaan kasvaisi. Toisaalta on kiva katsella elävää tulta tuossa vieressä.

  Televisio meillä on ikkunoiden edessä ja ikkunoiden takana meri ja periaatteessa ei haluttaisi näköalaa peittää, mutta näillä pimeillä keleillä tuo ei juuri haittaa. Meillä on mahdollisuus muokata olohuoneen järjestystä niin, että televisio saataisiin seinän eteen ja itse asiassa siihen arkkitehti sen taisi miettiäkin :)

  Lattiassa on Designbetonin Elämyslattia+ eli muutaman millin kerros varsinaisen valun päällä ja sitten lakkaus. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista