maanantai 30. kesäkuuta 2014

R-A-K-E-N-nuslupa kulta kultasein

Jep, me saatiin se. Oikeesti. Aikuisten oikeesti. Tosin kunnan sivuilla lukee väärä talonnumero, mutta pakko sen on olla meidän. On se. RAKENNUSLUPA! Näissä tunnelmissa oltu tämä ilta ja nyt voin innolla odottaa keskiviikkoaamun aloituskokousta. Vihdoinkin Villa Sundeckin tontilla alkaa oikeasti tapahtua!

Edelliseen postaukseen liittyen kävimme lauantaina Kalajoen loma-asuntomessuilla. Sää suosi meitä, vaikkakin tuuli oli välillä hyytävän kylmä. Messujen tarjonta oli mielestäni määrällisesti laaja - vaikka jätimme pari kohdetta käymättä, kului messuilla aikaa 3 tuntia. Kokonaisuutena suosikkini oli ennakko-odotusten mukaisesti Särkänherra. Tosin alueen aidan ulkopuolelle rajattu Honkatalojen kohde näytti kaikista kiinnostavimmalta, mutta sinne ei messukävijöillä ollut asiaa.
Tämän olisin halunnut nähdä livenä sisältä asti.
Parissa kohteessa nähdyt tapetit olivat kyllä todella mielenkiintoisia, jopa hämääviä, sanoisin. Toisessa seinä näytti vielä hyvinkin läheltä katsottuna aidolta betonilta, toisessa taas erehdyin luulemaan värikkäitä skeittilautoja aidoiksi.

Villa Sundeckia ajatellen kävimme tsekkaamassa mm. Siemensin tasoliesituulettimen, sähkökalusteita ja betonilattioita. Kyllä näiltä messuilta vaan saa apua valintoihin, kun näkee tuotteita ja toteutuksia livenä! Me mm. teimme päätöksen sähkökalusteista messuilla nähdyn perusteella ja lattiapinnoituksenkin suhteen olemme taas paljon, paljon viisaampia.

10 kommenttia:

 1. Wau, tsemppiä rakentamiseen <3

  VastaaPoista
 2. Upeaa, tsemppiä raksaprojektiin!

  VastaaPoista
 3. Onnea rakennusluvasta, siitä se sitten lähtee :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, onnea tulevaan! Meilläkin kului mukavasti 4,5h messuja kierrellen.. Enemmän odotin tuote-edustajia olevan paikalla, jotta olisi voinut haastella heidän kanssaan.. Saalis jäi melko vähäiseksi siitä johtuen. Seuraavaksi täytynee Jyväskylään suunnata, jospa heihin siellä törmäisi.. Joko te olette tehneet päätöksen ikkunatoimittajasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ehkä toivoi, että edustajia olisi ollut enemmän. Yhden kanssa juttelimme poreammeista, mutta hänkään ei ehkä ihan tarpeeksi tiennyt esittelemistään tuotteista.

   Ikkunapäätös on tavallaan tehty, tavallaan ei eli vaihtoehdot on karsittu kahteen, joista toinen on vahvoilla tulla valituksi :)

   Poista
 5. Onnittelut luvasta. Siitä se lähtee, me odottelemme asfaltointia ensi viikolla. Mielenkiinnolla seurailemme töiden aloitusta.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut rakennusluvasta! Ihan älyttömän hieno tuo betoniseinä -tapetti. Pitääpä laittaa korvan taakse, että muistaa kun tapetit ovat ajankohtaisia. Eli joskus puolentoista vuoden päästä :D
  Meidän Residenssi -blogi

  VastaaPoista