lauantai 21. joulukuuta 2013

Mustaa valkoisella

Siinä ne nyt olisi - vino pino luonnoksia Villa Sundeckista. Melko jännää oli klikata pdf auki ja nähdä tuleva koti ensimmäistä kertaa. Ja hienoltahan se näytti! Ulkomuoto oli hyvin pitkälti sitä, mitä olimme toivoneet - yksinkertainen, kulmikas ja kuutiomainen.

Sisätilojen suhteen arkkitehti oli joutunut tekemään muutamia kompromisseja, joihin oli ihan hyvät perustelut. Ensimmäisessä luonnoksessa ei oltu käytetty aivan kaikkia ro-neliöitä, koska kellari oli kokonaan tuon ulkopuolelle jäävää tilaa.

Heitimme arkkitehdille kasan kommentteja ja kysymyksiä, joiden pohjalta suunnittelu jatkuu juhlapyhien jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa!

5 kommenttia:

 1. Meilläkin oli eilen tapaaminen arkkitehtien kanssa ja saimme pari luonnosta. Luonnoksista on hyvä lähteä liikkeelle ja poimia sekä yhdistää onnistuneita osia luonnoksesta toiseen. Nyt tiedämme mitä teemme juhlapyhien hiljaisina hetkinä... nimim. keittiötila on todella hankala olemassaolevien hormien ja putkien vuoksi. Teillä taas on melkein rajattomat toteuttamismahdollisuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuntuu noi rakennusalueen rajat tulevan vastaan melko nopeasti, kun iso osa tontista pitää säilyttää luonnontilassa ;) Jokaisesta projektista löytyy aina oma haasteensa, viimeistään budjetti on se, joka rajoittaa :D

   Poista
 2. wau, haluu nähdä lisää :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi kivalta! Innolla odotan lisäkuvia.

  VastaaPoista