lauantai 28. syyskuuta 2013

Rakennusblogi vol.2

Mikä sen parempi tapa jäsentää omia ajatuksia ja tuntemuksia rakentamisen aikana kuin bloggaaminen. Ensimmäistä taloprojektiamme vuosina 2006-2008 seurattiin Villa Pantalon -nimisessä blogissa ja tämän tekstin myötä on uusi blogi, Villa Sundeck, potkaistu käyntiin. Menee varmaan tovi jos toinenkin ennenkuin päästään itse asiaan eli rakentamaan, mutta aion kirjoitella suunnitelmista ja ideoista tulevan talon osalta näin alkuun. Tervetuloa siis mukaan seuraamaan tätä prokkista! Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

 1. Hei vaan hei,

  Oli muuten vaan pakko kommentoida, koska seurasin Villa Pantalon rakentamista. Oli hieno blogi ja hyvin kirjoitettu. Samalla kun itsekkin rakensin kivitaloa. Nyt kyllä alkoi taas itseäkin kiinnostamaan uuden projektin aloittaminen. Tietäisi mitä pitäisi tehdä toisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heipä hei ja ihan mahtavaa, että "vanha" lukija on löytänyt tämän uudenkin blogin :)

   Sehän tässä onkin yksi hyvä puoli, kun toisella kierroksella ei lähde ihan niin soitellen sotaan ja toivottavasti osataan kiertää sudenkuoppa jos toinenkin. Toki varmaan tulee ihan uusiakin juttuja eteen, koska rakennusmääräykset ovat tiukentuneet muutamassa vuodessa paljon ja tietty rakennusmateriaalikin on nyt toinen.

   Tervetuloa seurailemaan projektia - vielä on vähän alkukankeutta, mutta eiköhän sitä kevään myötä ala tapahtua!

   Poista
 2. Hei,

  Onko Villa Pantalon blogi vielä jossain, jotta siihen voisi tutustua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei valitettavasti ole :/ Tuo blogi oli aikanaan meidän omalla palvelimella, joka ei enää ole toiminnassa. Harmittaa, koska olisi itsekin ollut kiva välillä lukaista, että mitäs silloin tuli kirjoitettua.

   Poista