perjantai 1. elokuuta 2014

Elokuun eka

Näin se kesä vaan kääntyy loppupuoliskolle, ei auta. Me palattiin töihin tällä viikolla ja työkiireiden vuoksi blogin päivityksessä oli siksi tauko. Tontilla onneksi tapahtuu pikkuhiljaa eli eilen saimme vihdoinkin jotain pysyvää "rakennetta", kun anturaan ilmestyi raudoitukset. Josko ensi viikolla sitten betoniakin?


Tässä välissä olemme valinneet vesi-, viemäri- ja IV-urakoitsijan sekä saaneet tontille sähkön.

2 kommenttia:

 1. Hei, mielenkiintoinen blogi, olen varmaan itse joskus katsellut tuota samaa tonttia ostoaikeissa.
  Saako udella, paljon teillä tuli maksamaan kaikki maatyöt tontilla? Räjäytykset yms.

  Teettekö te olohuoneen/keittiön sitten tuonne merelle (ilmeisesti pohjoiseen) päin? Yleensähän olohuone halutaa rakentaa just etelään päin? Tuleeko teille ikkunoita länteen päin, että tulee valoa?

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa udella, mutta vielä en valitettavasti voi sanoa mitään lukuja maatöistä, koska lähestulkoon kaikki täytöt on tekemättä. Tontilla ei jouduttu räjäyttämään mitään, koska rinne sekä kallio laskivat sen verran voimakkaasti, ettei sille ollut tarvetta. Näin ollen uskoisin, että maatöiden osuus on varmasti ihan normaalia tasoa.

   Olohuone, ruokailutila ja keittiö tulevat meren suuntaan ja ilmansuuntana tuo on suunnilleen länsi-luode. Tuohon suuntaan on myös talomme isoimmat ikkunat, joiden taakse tulee isot terassit meren suuntaan. Toki muillakin sivuilla on ikkunoita valon tuloa ajatellen, mutta itse asiassa tuo isojen ikkunoiden suunta on loistava näin, niin vältymme kovalta kuumuusongelmalta.

   Hienoa, että olet löytänyt blogiimme!

   Poista