lauantai 12. heinäkuuta 2014

Raksalla etenee, vaikka me lomaillaan

Villa Sundeckin pohjat valmistuvat kovaa vauhtia, vaikka itse olemme nautiskelleet tämän viikon auringosta, lomasta ja ystävien seurasta muualla Suomessa. Maaurakoitsija on asentanut salaojat ja vastaava mestari teettänyt tontilla loadman-kokeita. Tontilla jouduttiin lopulta tekemään täyttöjä myös naapurin puolelle, sillä talon terassien anturat olivat jäämässä puoliksi tyhjän päälle. Onneksi meillä on oma-aloitteiset tyypit hommissa (maaurakoitsija ja VTJ) ja he olivat meidän poissa olosta huolimatta saaneet hommat etenemään. Anturoiden teon on määrässä alkaa viikolla 30.

4 kommenttia:

 1. Hienoa seurata, että homma etenee! Meillä saatiin perustukset valmiiksi ja Potius tulee pystyttämään kivet ensi viikolla (!) .Maatyöt konkretisoivat kyllä mielettömästi urakan etenemistä... meillä kyllä tuli jäi yksi salaojakaivo anturan alle, joten siirtäminen olisi vielä edessä... kuinkahan tarkkoja nuo Kirkkonummella haja-asutusalueen salaojakaivoista sitten ovatkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Ja tuosta se sitten eteneekin teillä supernopeasti, kun seinät tulee valmiiseen korkeuteen yhdellä elementillä. Salaojista en osaa sanoa mitään, mutta luulisi nyt, että riittää, kun ovat anturan ulkopuolella.

   Poista
 2. Onpa teillä naapuri aika lähellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. Talojen väliin jää se minimi 8 metriä. Kun ostaa tällaisen postimerkkitontin, hyväksyy jo siinä vaiheessa sen, että naapurit ovat lähellä. Ja mikäs siinä, jos on hyvät naapurit :D

   Poista