lauantai 5. huhtikuuta 2014

Oma Koti - messufiilistä - ja kuinka se fiilis tapetaan

Lähdettiin tänään käymään Helsingin Messukeskuksessa Oma Koti -messuilla, jonne liput meille tarjosi Taloautomaatio.fi /TaloTalo, isot kiitokset heille! Meillä ei varsinaisesti ollut mitään tiettyä asiaa, jota olisimme halunneet selvittää tai osastoa, jolla vierailla. Päätimme kuitenkin heti alkuun käydä jututtamassa Luja-kivitalon ihmisiä, koska emme olleet saaneet heiltä minkäänlaista vastausta 2 kuukautta sitten lähettämäämme tarjouspyyntöön, jos ei automaattista lomavastaajaa lasketa.

Osastolta löytyikin Etelä-Suomen myynnistä vastaava henkilö (tai näin ainakin heidän nettisivuilla sanotaan), jolla olen tarjouspyyntöni lähettänyt. Vastaukset esittämiimme kysymyksiin olivat vähintäänkin töykeitä, jopa ylimielisiä. Tarjouspyyntöasiassa meidän olisi kuulemma pitänyt lähestyä aivan toista henkilöä, jonka nimeä ei tosin nettisivuilta näytä löytyvän. Lisäksi saimme tiedon, että betonielementtitehdas on aivan täyteen buukattu jo syyskuulle saakka, joten turha haaveilla kovin nopeasti elementeistä. Ei haaveilla ei, ei ainakaan Luja-kivitalon toimittamista elementeistä! Tämä lyhyt keskustelu ko. myyntipäällikön kanssa sai meidät molemmat lähes kiehumaan raivosta ja messufiilis meni sen siliän tien! Käsittämättömän huonoa palvelua ko. firmalta kaikin puolin. Nyt tiedämme, että meidän talosta ei tule ainakaan Luja-kivitaloa, joten sinällään käynti oli varsin hyödyllinen. Betonielementtitoimittajaehdokkaiden listasta voi vetää paksulla punakynällä yhden nimen yli - halleLUJAa!

6 kommenttia:

 1. Ikävä kuulla :( Toisaalta nyt valinta helpottuu, kun on vähemmän mistä valita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyllä todella tyly tapaaminen, mutta toisaalta eipähän tarvitse tosiaan enää metsästää heiltä tarjousta. Muistan ekan talon perusteella, että heidän hinnat oli ainakin silloin kalleimmat kaikista, joten ei varmaan missattu mitään senkään takia :)

   Poista
  2. Koska te olette edellisen talon rakentaneet?? Itse mietimme Lujaa elementtitoimittajaksi, siis yhdeksi sellaiseksi, mutta olen jo aikaisemmin saanut sellaisen käsityksen, että kallista on. Oletteko kysyneet valkeakoskilaista Va-Be:a?

   Poista
  3. Edellinen talomme rakentui vuosina 2007-08. Tuolloin kilpailutimme Lujaa muiden toimijoiden ohella harkkotoimituksen suhteen ja ko. firma oli kaikista tarjoajista kallein. Muita tarjouskisassa mukana olleita firmoja olivat in alphabetical order Jämerä, Lakka, Lammi, Maxit ja Priima.

   Ollaan kysytty ja saatukin tarjous myös Va-Belta. Koska talon suunnitelmat menivät osittain uusiksi, on myös tuo tarjouskierros hetkellisesti jäissä.

   Poista
  4. Tuommoinen tyly kohtelu on kyllä ikävää... Meilläkin jäi tarjousvaiheessa parikin kivitalotoimijaa pois pelistä samantyylisistä syistä.

   Poista
  5. Mieheni itse asiassa suivaantui tuosta niin, että hän laittoi vielä Lujalle palautetta asiasta ja nyt keskustelu on käynnissä ihan johtajatasolla :) Tuota kautta saatiin siis jo pahoittelut tapahtuneesta, tosin eihän se asiaa miksikään muuta.

   Poista