maanantai 14. huhtikuuta 2014

Hanaa!

Oltiin viikonloppuna minilomailemassa Turussa ja käytiin samalla tutustumassa Sarokkaaseen eli paikalliseen rakentajien sekä remontoijien tavarataloon. Tykästyttiin kovasti siihen, miten tuolla oli esitelty erilaisia materiaaleja ja näytille oli laitettu hieman harvinaisempia juttuja. Nappasin mukaan esim. näytepalat Exterpark-komposiittimateriaalista, koska niitä oli laitettu erilaisten puumateriaalien ohella tarjolle valmiiksi.

LVI-puolelta löysimme erittäin vahvan ehdokkaan Villa Sundeckin suihkuhanaksi, joka on Hansgrohen Ecostat Select. Meillä on ennenkin ollut ko. merkin hanoja ja ollaan aina oltu niiden laatuun erittäin tyytyväisiä. Tässä termostaatissa on lisäksi valmiina lasinen taso, jonka päälle voi laittaa pesuainepullot, joten erillisiä hyllyjä ei tarvita - kätevää!
Kuva lainattu hansgrohe.fi
WC-hanoiksi olin jo aikaisemmin miettinyt Hansgrohen Puravida-sarjan hanoja. Nämä ovat muodoltaan yksinkertaisia ja kauniita eikä hintakaan ole mielestäni paha. Hanoja on saatavilla sekä valko-kromisena että täyskromisena.
Kuva lainattu hansgrohe-int.com
Meidän tontilla ei ole tapahtunut mitään hetkeen, joten kävimme eilen ihastelemassa, kuinka naapurin läntille oli ilmestynyt salaojakaivot putkineen ja muutenkin peti alkoi näyttää talolle erittäin houkuttelevalta.

2 kommenttia:

  1. Hei! Itsekin törmäsin näihin tyylikkäisiin Hansgrohen suihkusetteihin, kun kävimme Espoossa viikko sitten ihastelemassa ystäviemme vastavalmistunutta kivitaloa. Rakastuin heti :) Taitaa päätyä siis meidänkin tulevaan kotiin, inhoan kaikenlaisia lisähyllyjä ja tasoja, joihin vain kerääntyy tyhjiä shampoopulloja. Näiden sekoittajien päällä voi säilyttää juuri ne tarvittavat tuotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin - yleensä suihkuseteissä tulee mukana ainoastaan sellainen kulhonmallinen teline, joka soveltuu palasaippualle eli purkit ei todellakaan pysy niissä pystyssä. Tässä termostaatissa tuo taso oli tarpeeksi reilunkokoinen, muttei kuitenkaan niin suuri, että siinä rupeaisi jemmaamaan liikaa pulloja :)

      Poista