sunnuntai 30. elokuuta 2015

Syy blogihiljaisuuteen

Ihan hävettää, miten harvoin tulen enää kirjoitelleeksi tänne blogiin. Suurin syy hiljaisuuteen on se, että lopetin toukokuussa yrittäjänä enkä enää joudu käyttämään kotona tietokonetta oikeastaan koskaan. iPadilla blogitekstien tekeminen on hieman vaikeampaa enkä pysty esim. vastaamaan kommentteihin ollenkaan. Toki ollaan kesällä oltu paljon poissakin eli en ole edes ollut kuvailemassa taloa saatika edistämässä mitään.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja maalasin kellariin johtavat portaan vihdoinkin. Samalla tein paikkamaalaukset yläkerran puuportaisiin ja portaita ympäröiviin seiniin. Nyt oli oivallinen hetki maalauksille, koska perhe mukaan lukien kissat ovat poissa.
Pihassa hommat ovat edenneet talon toiselle sivulle ja muutaman viikon päästä saamme etupihalle asfaltin. Ihanaa, että sitten hiekan kulkeutuminen sisälle vähenee oleellisesti. Takapihan rinteeseen tuli jo hieman alle 100 neliötä kunttaa ja lisää on tulossa.


2 kommenttia:

  1. Ajoittainen blogihiljaisuus on ymmärrettävää :) Mistä hei tilasitte kuntan ja saako udella neliöhintaa? Me saatiin osa alkuperäisestä kuntasta säästettyä, mutta talon sivuilta se on menetetty. Nurmikkoa en millään haluaisi eli mietin olisiko kunttaan joskus varaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilattiin kunttaa mm. täältä: Tunturihuolto Käkelä. Melko kallistahan tuo on, jos vertaa nurmikkoon, mutta on se hienoa! Suosittelen!

      Poista