tiistai 26. marraskuuta 2013

Tikusta asiaa

Pakko toimia otsikon mukaisesti, kun ei varsinaisesti ole mitään kirjoitettavaa oman projektin tiimoilta.

Alla kuvattu upea betonielementtitalo pääsi viime viikolla esiin MTV:n Suomen kaunein koti -ohjelmassa. Itsekin mielenkiinnolla tiirasin tuon jakson, koska edelleen harvemmin näkee betonielementeistä tehtyjä pientaloja Suomessa. Ko. talo varmasti jakaa mielipiteitä voimakkaasti kaikessa karuudessaan ja komeudessaan. Minä tykkäsin, vaikken ehkä aivan noin betonista omasta talosta haluakaan. Etenkään sisäseinissä olleet betonimuoteista syntyneet kolot eivät iske minulle. Ulkoapäin talo on upea, etenkin tästä suunnasta katsottuna. Toisessa päässä oleva V-pilarisysteemi taas menee hieman yli.

Kuka katsoi ko. jakson ja mitäs tykkäsitte?
Villama ehdolla Suomen kauneimmaksi kodiksi

2 kommenttia:

  1. Katsoin jakson, itse asiassa kahteen kertaan :-) Sama talo on myös esitelty jossain sisustuslehdessä. Tykkään talosta, mutta erityisesti siitä, millaisella antaumuksella perhe on sen suunnitteluun paneutunut! Jokainen milli on hiottu kohdilleen jo suunnittelupöydällä. Itselläni ei varmasti olisi tuollaista kärsivällisyyttä, vaan omaan tapaani toimia sopii hyvin puurakentaminen ja kappaletavara - näin muutoksia voi tehdä vielä viime hetkillä työmaalla. Tämä esitelty koti ei ollut mielestäni ollenkaan niin kolkko kuin betonitalo voi pahimmillaan olla: kaunis lattia toi paljon lämpöä, samoin inhimillinen mittakaava huoneiden korkeudessa. Peukutan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikohan ollut joskus jopa Deko-lehden kannessa vai muistanko väärin? Itseänikin ehkä hieman "hirvittää" tuo, miten betonitaloon pitää kaikki suunnitelmat tehdä ajoissa eikä jälkikäteen juurikaan voi lisäillä tekniikkaa seinien sisään.

      Poista