maanantai 22. helmikuuta 2016

CHICKEN!! JA BUDJETTIVAJE...

Edellisen postauksen taidepohdinnat herättivät keskustelua, kiitos vastauksista! Kuparinsävyinen taulu taisi vetää pidemmän korren, mutta pakko nyt tunnustaa, että itse olisin jänistänyt ja ottanut hopeisen... Olen vähän arka ja varmanpäälle pelaaja näissä sisustusasioissa, englanniksi sanottuna chicken! :D

Selviteltyäni akustiikkalevyille painatusta kävi ilmi, että metallinhohtoa on mattapinnalle vaikea tai jopa mahdoton saada tulostettua. Muitakin materiaalivaihtoehtoja olisi ollut, mutta hinta alkoi nousta hieman liian korkeaksi budjettiini nähden. Tällä viikolla bongasin lopulta ratkaisun, jonka aion toteuttaa.

Meidän seinälle tulee musta-valkoinen Hetkiä. Marimekon kuosi on turvallinen ja ajaton valinta. Mustat viivat sopivat pinnakaiteiden kanssa hyvin yhteen. Tilasin kankaan Marimekon verkkokaupasta ja se odotteleekin jo postissa noutoa. Raportin korkeus on 242 cm eli taulusta tulee juuri niin korkea kuin olin toivonutkin. Seinävalaisimet rajoittavat leveyttä hieman eli en pysty hyödyntämään kankaan koko 147 cm, vaan joudun tyytymään n. 125 cm leveään tauluun.

Alla testailin, miltä kuva tulee näyttämään meillä ja kyllä tämän kanssa voin elää :D Olen tässä välissä muuten vaihtanut olohuoneessa järjestystä eli sohva on nykyään kahdessa osassa ja televisio on nyt tuolla tauluseinällä. Pitääkin katsoa, voiko tv olla taulun alapuolella vai näyttääkö se hassulta.

Edit. Teinkin heti testin uuden kalustejärjestyksen kanssa ja ehkä tämän saa toimivaksi, jos keskittää taulun ja television samaan kohtaan.

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Mitä tuon kankaan alle tulee, eli pingotatko kankaan kehyksiin tai tuleeko alle kuitenkin akustiikkalevyä? Vai jotain ihan muuta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen puurimasta kehykset, joihin kangas kiinnitetään niittipyssyllä. Sain vinkin, että tämän kankaan alle kannattaa laittaa valkoinen lakanakangas, ettei tuo kehys paista läpi.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kyllä tää varmasti on ihan hyvä valinta tähän hätään :) En ihan tarkkaan edes tiedä, millaista maalattua teosta olisin lähtenyt tilaamaan. Tai no värimaailman suhteen kyllä tiedän, mutta se aihe olis ihan mahdoton keksiä.

      Poista