keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Rakenna & Remontoi -messut 24.-26.1.

Aiomme suunnata ensi viikonloppuna Vantaan Myyrmäki-halliin Rakenna & Remontoi -messuille. En mielestäni ole aikaisemmin noilla messuilla käynyt ja muutenkin edellisistä raksausmessuista on kulunut tovi jos toinenkin. Odotukset messutarjonnan suhteen ovat varsin korkealla, vaikkakin tutustumista osastoihin haitannee se, että meillä on jälkikasvu mukana. Onneksi messuilta löytyy perheen pienimmille Muksula.

Minua kiinnostaa näytteilleasettajista ainakin seuraavat:
- DJS Automation
- Domus Yhtiöt
- Maalämpö Tom Allen Oy
- Potius Oy
- Älysähkö Finland Oy

Etenkin tuosta älytalon tekniikasta ja KNX:stä olisi kiva kuulla ammattilaisen suusta pari sanaa. Löytyykö täältä muita messuille menijöitä?


4 kommenttia:

 1. Minä olen menossa messuille anopin kanssa. Aikataulu on tosin vielä auki :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on sunnuntaina anoppi varattu hoitamaan lasta niin pääsemme rauhassa messuilemaan. Viime vuoden messut olivat ainakin hyvin onnistuneet. Aika pienethän nuo ovat messukeskuksen isoihin messuihin verrattuna, mutta toisaalta raksaajalle mukavasti rajatut ja kaiken ehtii kiertää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkäs ne Messukeskuksen isot messut ovat? Meidän messureissu voi olla kyllä ihan pommi, jos poika ei suostu jäämään Muksulaan ja anna meille rauhaa tutkia osastoja ;)

   Poista
  2. No mulle ne messukeskuksen isot messut ovat keväiset Oma Koti -messut (huhtikuussa) ja syksyinen Habitare (syyskuussa). Onhan niissä molemmissa jotain rakentamista, remontointia, asumista ja sisustusta. Ja myös paljon muuta josta osan haluaakin jättää väliin :)

   Poista